5 gode idéer til opbevaring

Hvem kunne ikke have plads til mere opbevaring? De er vist de færreste, som vil svare nej til dette spørgsmål. De fleste har det med at få flere og flere ting, og det er svært at smide det ud, fordi hvad nu, hvis man fik brug for det. Derudover er der nogle ting, som man kun vil bruge ved særlige lejligheder. Så det skal helst også gemmes. Børnefamilier kan også bruge mere plads til opbevaring, så ”rodet” en gang i mellem kan blive pakket nemt væk. Derfor får du her 5 gode idéer til opbevaring.

 

Indholdsfortegnelse

1. Udnyt højden i hjemmet til bøger

Har du mange bøger, så kan du med fordel udnytte pladsen i højden og have bøgerne vist frem. De er meget dekorative og skaber en hyggelig stemning, og så oser det af klogskab som på et bibliotek. Så de skal ikke pakkes ind i et skab. Du kan bygge en reol rundt om døren til stuen for eksempel og derved have en helt væg fyldt med bøger. Her kan du også placere pyntegenstande i mellem. Pænt og praktisk på samme tid.

 

2. Dekorativ opslagstavle

Det er blevet moderne med kork. Og det materiale kan bruges som opslagstavle. Du kan med fordel lave en væg med korktapet, hvor du kan hænge dine vigtige papir på. Hvis du vil have den dekorativ, kan du have nogle basis elementer med flotte billeder eller sjove pyntegenstande. Da bliver den ikke bare et stort rod med regninger på.

 

3. Hylde i køkkenet til krydderurter og blomster

Måske har du en vindueskarm i køkkenet, og den er ved at være fyldt op. Så du er begyndt at placere ting permanent på køkkenbordet. Du kan næsten ikke være der, når du skal lave mad. Som hjælp kan du hænge en hylde op øverst i vinduet, men med plads til at sætte ting der. For eksempel en lille botanisk have med blomster og krydderurter. Du kan også sætte andre ting, der fylder i køkkenet derop, så du får mere plads på køkkenbordet til madlavningen.

 

4. Skostativ og bænk i et

Står skoene tit rundt i bunker, og kan du ikke finde makkeren, så kan du få styr på rodet med et skostativ. Samtidig kan du pakke dem mere væk ved at have dem placeret under en bænk. Og da har du også noget at sidde på, mens du tager sko på. Man kan altså have en bænk, hvorunder der er en skohylde, og så kan du slå to fluer med et smæk.

 

5. Seng med opbevaring

I dag findes der mange muligheder for senge, hvor der er indbygget opbevaring i. Det kan være med skuffer under, så du let kan pakke grej væk. Eller en sovesofa med opbevaring i. Har du en seng på ben, hvor der er et rum under, kan du også få kasser, som du kan placere under og nemt trække ud, når du skal bruge noget. Ellers kan du også give dig i kast med et bygge din egen seng med opbevaring i. Har du brug for penge til en ny seng med opbevaringsmuligheder, kan du nemt og hurtigt låne pengene via SMS.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *