5 Tips der gør dig klar til at flytte hjemmefra

Det varer ikke længe inden rigtig mange skal til at flytte hjemmefra for første gang, nemlig når mange er kommet ind på de studier som de har ansøgt til. Det vil også sige at rigtig mange skal til at søge efter bolig de næste par år, og hvis ikke du har nogle søde forældre som har købt en studiebolig til dig, så kan det godt blive svært at finde noget at bo i som er til at betale. Hvis det er første gang at du skal flytte hjemmefra, så har vi her 5 gode tips som gør det hele lidt nemmere.

Klartilbolig_9842000962

Ting til køkkenet – Det siger sig selv at du skal have noget at spise og dertil skal du selvfølgelig have diverse glas, kopper, tallerkner, skåle, bestik og meget mere. Planlæg en tur til ikea og fyld vognen op med alle de vigtigste ting som du ved at kommer til at få brug for de næste par år.

Ting til badeværelset – Når du første gang flytter hjemmefra så er der mange ting som skal købes og erhverves, til badeværelset er det håndklæder, badeforhæng og andre småting såsom sæbedispensere og meget mere, det er ligeledes ting du billigt kan finde i ikea.

Dyner og sengetøj – Når du skal studere så er det vigtigt at du sover godt om natten og du er frisk når du møder ind, det er derfor vigtigt at du har gode dyner og noget godt sengetøj. En god dyne kunne være en gåsedunsdyne, se de bedste her og tjek også denne guide til sengetøj.

Find et studiejob – Hvis du sidder stramt i det rent økonomisk og du helst ikke vil optage studielån eller andet, så kan det være en god ide med et mindre studiejob, det kan være på en cafe hvor du har nogle timer hver uge, det skulle gerne give dig lidt mere rum og sørge for at du også kan få lidt mad på bordet som minimum.

Hav styr på budgettet – Inden du hopper ud i det hele og skriver under på en lejekontrakt, så kig på dit budget, kan det løbe rundt, hvor mange penge har du til at købe mad for, hvor mange penge har du til transport og er der også lidt penge til at kunne være social med venner, få eventuelt hjælp af dine forældre til at se på om det hele kan løbe rundt.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *