Bedste havetrampolin – Find den bedste trampolin til haven her!

Er du på udkig efter den bedste havetrampolin til dine børn og andre barnlige sjæle, så er du komme til det rigtige sted! Vi har skrevet denne guide for at hjælpe dig på vej til, at finde den helt rigtige havetrampolin til jeres behov!

Det kan være en jungle at finde frem til den helt rigtige trampolin. Markedet er stort, og der findes rigtig mange forskellige modeller. Derfor har vi fundet nogle af de bedste havetrampoliner – og du kan se dem her:

Berg Champion kan findes her:

Indholdsfortegnelse

Berg Champion – Bedst i test!

Modellen fra det populære Berg Toys vandt suverænt i to uafhængige test, hvilket gør den til den helt sikre vinder! Noget af det, som der blev lagt mærke til var at kantbeskyttelsen var ekstra kraftig, fjedrene var ekstra dynamiske og meget modstandsdygtige over alt slags værd, også var byggekvaliteten helt i top på den. Den er blevet testet af henholdsvis Testfakta og STV REA som er to svenske test bureauer der har testet trampolinen helt uafhængig.

Trampolinen er blevet testet i både 2008 og 2009, men er stadig den bedste på markedet i 2016.

Den seneste udgave af Berg Champion Havetrampolinen kommer med et kraftigt sikkerhedsnet, stige og markeds bedste hoppekomfort for børn helt ned til 20 kg.Trampolinen kommer i 3 forskellige størrelser, hvor den mindste trampolin måler 330 centimeter i diameter og den største model 430 centimeter.

Bedste havetrampolin til prisen

Berg Champion er et rigtig god alternativ til deres billigere trampolin, Berg Favorit. Berg Champion har en langt bedre kantbeskyttelse samt duen er i langt bedre kvalitet, hvilket givet et langt mere dynamisk opspring.

Grundet det mere dynamiske opspring egner denne trampolin sig også bedre til små børn, da de får lettere ved at hoppe i den, men store børn og voksne vil også opleve større glæde ved denne trampolin.

Rammen på denne trampolin er lavet af 42 mm stålrør som er galvaniseret både indvendigt og udvendigt, så den er forebygget bedst muligt mod rust. Berg Champion Havetrampolin kommer med 10 års garanti på rammen, 5 års garanti på fjedrene og 2 års garanti på hoppedugen.

Berg Favorit – God kvalitet til få penge!

Mener du at Berg Champion modeller er en anelse for dyr, så kan vi også anbefale det billige alternativ, Berg Favorit.

Berg Favorit har vundet bedst i test hos: bäst-i-test.se samt den bliver anbefalet af Vores Børn.

Trampolinen vandt titlen hos det magasin grundet at den er så solid, sikkerheden er helt i top og hoppekomforten også er i top på den. Denne trampolin kræver dog en lille smule mere vægt for, at få ordentlig hoppekomfort og anbefales til personer fra 30kg og op efter for, at få mest muligt ud af den.

Rigtig mange vælger denne model grundet den lavere pris, men stadig den høje kvalitet.

Berg Favorit er en trampolin i yderest høj kvalitet, hvor der er lagt rigtig meget arbejde i at gøre den så sikker som mulig.

Denne trampolin benytter sig også af de populære Berg GOLD fjedre, som giver et spændstigt og fast opspring.

Berg Favorit fås i samme størrelse som Berg Champion og de kan findes her:

3 gode grunde til hvorfor du ikke skal købe en billig trampolin

De billige trampoliner er typisk konstrueret meget dårligere end de dyrere og bedre trampoliner fra f.eks. BERG. De er typisk produceret i Asien af billigere materialer og billigere arbejdskraft, så kvaliteten ikke på sammen måde er den samme, som de dyre og bedre kvaliteter.

Reservedele til trampoliner

Du har ikke mulighed for at købe reservedele til de billige trampoliner. I længden ved en dyr trampolin typisk være langt billigere end de helt billige trampoliner til en 1000 krone. Det skyldes at hvis en fjedre eller f.eks. dugen til en af de billige trampoliner går i stykker, så kan du ikke nøjes med et købe den del, nej, du skal ud og købe en helt ny trampolin. Med de dyrere trampoliner er der et stort udvalg af reservedele som giver dig mulighed for at vedligeholde din havetrampolin, så den holder i mange år.

Den bedste havetrampolin skal have høj sikkerhed

Dårlig sikkerhed – Dette er nok den vigtigste grund til IKKE at vælge en af de billige trampoliner, det er sikkerheden. Der er typisk kun en tynd kantbeskyttelse med, som på ingen måde afbløder fald eller på anden måde forhindre skade, og de sikkerhedsnet man kan købe med er typisk i meget dårlig kvalitet, og man kan ikke være sikker på at de holder.

Vi håber, at artiklen hjalp dig godt på vej i forbindelse med din søgen efter den bedste havetrampolin på markedet! Alternativt kan du se mere på Rangering.dk, som blandt andet har lavet en stor og gennemarbejdet trampolin test. Herinde gennemgås mange forskellige varianter – og du får et godt overblik over både modeller og priser.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *