Brug farvesprudlende puder til at bryde den monotone indretning

Der findes mange måder at bryde den monotone og farveneutrale indretning. Det behøver ikke nødvendigvis at være med en lilla veloursofa i stuen eller orange, læderbeklædte stole ved spisebordet. Der findes andre – og knap så pompøse – løsninger. Et fremragende eksempel er en række farvesprudlende puder, der er placeret i sofaen i stuen.

En farverig pude står i smuk kontrast til en farveneutral sofa. Hvorvidt den skal være mønstret, byde på alle regnbuens farve eller blot have én gennemgående farve, er helt op til dig selv. Mulighederne er nærmest uendelige i denne sammenhæng. Derfor kan du naturligvis også finde et udvalg af puder, der harmonerer med dine stilmæssige ønsker.

Kelimpuder er et oplagt bud

Kelim er en helt unik form for orientalsk vævning. Den har været brugt i mere end 3.000 år. Den bruges dog fortrinsvis til vævning af tæpper. I dag kan du dog finde puder, der er fremstillet af vintage-tæpper, der stammer fra Tyrkiet. Det er der flere interessant aspekter ved. Én ting er, at det er unikt, men noget helt andet er, at det er rustikt og anderledes.

I og med, at de fremstilles af vintage-tæpper, så fås der kun ét eksemplar af hver pude. Hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden og sikre, at dine puder ikke findes i andre hjem, så er kelimpuder noget for dig. Du kan endda finde et rigtig stort udvalg af disse puder online, selvom der ikke findes to, der er ens – og det er blot med til at gøre det mere unikt.

De fleste tiltales af kelimpuder

Én af de primære årsager til at kelimpuder er blevet populære er, at de fleste tiltales af denne type puder. De fås i et hav varianter, der kan sætte mere farve på indretningen. Samtidig er både kvalitet og holdbarhed uovertruffen på disse puder. Du kan derfor roligt købe en kelimpude med henblik på, at den skal ligge i sofaen i de næste mange, mange år.

Endvidere er den store diversitet i udvalget naturligvis også afgørende for den succes, de mellemøstlige puder oplever på flere af de vestlige markeder – herunder også det danske marked.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *