De bedste gaver til den nye boligejer

Er en af dine venner, familiemedlemmer eller kollegaer blevet boligejere, så skal du selvfølgelig gå på udkig efter en passende indflyttergave. Skal du glæde den nye boligejer, skal du gøre dig  nogle grundige overvejelser, så du formår at købe en gave, der rent faktisk kommer modtageren til glæde. Jeg skriver dette indlæg, da jeg gerne vil dele mine bedste tips med dig, der er på udkig efter den perfekte indflyttergave til en person, du holder meget af.

Indholdsfortegnelse

En praktisk køkkenmaskine

Man bør aldrig gå ned på køkkenmaskiner – især ikke hvis man netop har bosat sig i sin drømmebolig. Køkkenmaskiner er et vidt begreb, så du bør undersøge, hvilke køkkenmaskiner modtageren eventuelt mangler. Det kunne f.eks. være en blender, saftpresser, håndmixer, ismaskine, røremaskine eller blender. Skal du finde en god køkkenmaskine til en aktiv person, så vil en saftpresser være helt oplagt. Det er de færreste danskere, som ikke elsker friskpresset juice.

Et gavekort til en gartner

Flytter man i bolig, så har man typisk en større eller mindre have, man skal forholde sig til. Vil du gøre hverdagen lidt nemmere for den nye boligejer, så kan du købe et gavekort til en lokal gartner. Det er en gave, som med høj sandsynlighed vil blive modtaget med et stort smil. Selvom det er hyggeligt at gå rundt og nusse om sin have, så er det langt fra alle mennesker, der har den fornødne tid til havearbejde. Et gavekort kunne f.eks. bestå af “Besøg af en gartner for en dag”. Man vil ofte blive overrasket over, hvor meget en professionel gartner kan nå på én dag.

En kreativ gave (strikning e.l.)

Interesserer modtageren sig for strikning, hækling eller broderi, så kunne du også overveje at købe en kreativ gave. Det ville f.eks. være oplagt at købe et parti garn, strikkepinde eller strikkebøger. Som boligejer skal man forholde sig til rigtigt mange praktiske ting hver dag, hvorfor det er vigtigt, at man giver sig selv tid og plads til at slappe af. I den anledning er det en god idé at sætte sig ned i sofaen eller lænestolen med garn og strikkepinde. Den kreative gave kunne i øvrigt også bestå af mange andre ting.

En designergave

Du vil næppe gå helt galt i byen, hvis du køber en designergave til personen, der netop er flyttet i bolig. Som dansker bør man næsten købe dansk design, som man finder hos mange butikker og webshops. Hvilket mærke du skal vælge afhænger selvfølgelig af modtagerens smag. Der er dog nogle mærker, som hitter hos de fleste forbrugere. Det gælder bl.a. Kay Bojesen, Kubus, Kähler og Vipp. Skal der skabes hygge i den nye bolig, så vil en Kubus lysestage kunne gøre en verden til forskel. Generelt er en lysestage en rigtig god gaveidé – ikke mindst som indflyttergave.

En personlig gave

Afhængig af hvad dit forhold er til modtageren, så kan du også overveje at købe eller lave en personlig gave. En personlig gave kunne f.eks. være et maleri, kunstværk eller en plakat. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan finde på, hvis man er tilstrækkelig kreativ. Den personlig gave vil ofte blive taget imod, hvorfor du med fordel kan benytte dig af denne indflyttergaveidé.

En gave til den søde tand

Hvem elsker ikke slik, chokolade og bolsjer? Skal du købe en gave, der er tilegnet den søde tand, så kan du f.eks. lave en kurv, som du fylder op med en masse lækkerier. I den anledning vil det selvfølgelig være fordelagtigt, hvis du ved, hvilke slikvarianter modtageren kan lide. Du kan også sende en gavepakke via Interflora, hvor slik og chokolade ofte er inkluderet.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *