Derfor skal du vælge en elevationsseng

En god nats søvn er vigtig for din krop og dit velvære. Du sover næsten en tredjedel af livet og har derfor brug for en behagelig seng at tilbringe nattens timer i. Faktisk bruger flere og flere ikke bare sengen til at sove i: De ser deres yndlingsserie i fjernsynet, læser en god bog eller surfer rundt på internettet. Hvis du går med tanken om at skifte din nuværende seng ud, er en elevationsseng helt sikkert værd at overveje, da den har mange fordele. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor netop elevationssengen kan blive din kommende favoritseng.

Forskellen på en seng med og uden elevation

Forskellen på en seng med og uden elevation er ganske simpelt, at elevationssengen er udstyret med en motor, som gør, at du kan indstille og justere madrassen til lige præcis til den position, som passer dig. Hvis du ligger udmærket fladt på din madras og ingen behov har for at ændre din soveposition, er en seng uden elevation ligeså god. Det kommer altså helt an på, hvilke behov du har. Mange oplever dog en meget bedre komfort, når de ligger i en elevationsseng, som er korrekt indstillet til deres krop.

Du bestemmer selv din soveposition

Det unikke ved en elevationsseng er dens mange muligheder. Det er meget individuelt, hvordan vi ønsker at ligge, når vi skal sove: Nogle sidder næsten op, mens andre sover bedst med benene oppe. Med en elevationsseng kan du helt selv bestemme din soveposition og dermed forbedre din nattesøvn. Elevationssengen er især ideel til folk, som døjer med ondt i ryggen, eller har andre gener, og derfor har ekstra behov for den rette position at sove i. Desuden undgår du at stable massevis af puder i ryggen eller under benene for at ligge eller sidde komfortabelt og samtidig støtter elevationssengen meget bedre end puder gør, hvilket skåner din krop.

Giver mulighed for andet end at sove

En elevationsseng er ikke kun god at sove i, da den også kan bruges til meget andet. Du kan eksempelvis sidde i din elevationsseng og læse en god bog, mens du drikker en varm kop the – du skal blot vælge den læseposition, du foretrækker. Du kan også se en spændende serie i fjernsynet, mens du ligger behageligt i elevationssengen, som netop er indstillet i den perfekte fjernsynshøjde. Du har måske behov for at ligge højere med hovedet end din partner har for at se fjernsynet, hvilket der er råd for, da I med en elevationsseng selv kan styre, hvordan I enkeltvis sidder eller ligger. Dog findes der også elevationssenge, hvor begge sider af sengen løftes på samme tid, således at du er nødt til at sidde/ligge i samme position som din partner.

Vælg den helt rigtige elevationsseng

Hvis du drømmer om at kunne indstille din madras til lige præcis til den position, som passer dig, vil du bestemt ikke fortryde at investere i en elevationsseng. Elevationssenge fås i mange forskellige modeller og designs – og der er ligeledes forskel på størrelse, pris og komfort. Desuden er der også forskel på madrassens hårdhed, og ikke mindst de fjedre der er indbygget i den. Mulighederne er mange og det er blot et spørgsmål om at vælge den elevationsseng, som opfylder dine behov og er lige præcis den rigtige for dig.

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *