Det skal du huske, når du flytter

Når du skal flytte, er det en god idé at lave en huskeliste, så du er sikker på, at du får klaret alt det, der skal klares i forbindelse med en flytning.  Med en liste i hånden kan du nemt bevare overblikket og samtidig undgå at glemme vigtige ting. En af de ting, du skal huske i forbindelse med en flytning, er at melde flytning. Det kan godt være nemt at glemme, når der sker så meget andet.

Sorter og pak dine ting forsvarligt

Før selve flytningen er det en god idé at rydde op og smide de ting ud, som man ikke længere har brug for. På den måde undgår du at skulle pakke en masse ned og flytte det til det nye sted, for så bare at smide det ud der. Det er en god idé at starte med at pakke de ting, du ikke bruger så tit, så du ikke lige pludselig står og mangler nogle vigtige ting, som er pakket langt væk. Skrøbelige ting skal ikke puttes i bunden af flyttekassen, og ting som glas og service skal pakkes godt, så tingene ikke går i stykker under transporten.

Husk at få alle dine ting med dig

Har du indtil nu boet i en lejlighed, hvortil der hører et kælder- eller loftsrum, skal du huske, at det også skal tømmes. Har du puttet ting i rummet, men ikke kigget i det længe, er det nemt at glemme, at du har ting her. Er der ting i dit gamle hjem, du ikke skal have med til det nye sted, kan det være, at de nye beboere gerne vil overtage dem, men eller skal du huske at få det hele med dig. Du kan finde flere gode flytteråd her. Held og lykke med flytningen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *