Det skal du kigge efter, når du køber en erhvervsejendom

Hvis du indenfor de sidste 5 år har startet din egen virksomhed, sidder du formentlig i lejede lokaler. De færreste har mange ressourcer og kapital til selv at investere i bygninger, når de starter deres virksomhed op. I lejede lokaler har man også god mulighed for at skalere virksomheden op, så det er nemmere at vækste.

 

Når I har været gang i 5 år, eller blot nogenlunde har fundet et leje, hvor virksomheden kommer til at ligge i lang tid, kan det være en god idé at se sig om efter noget permanent. Ejendomsinvesteringer kan være store, men det kan tilføje en stor værdi for virksomheden. Derudover kan I få det til at passe perfekt til jeres virksomhed, og I skal ikke bøvle med en udlejer. Se et stort udvalg af erhvervsejendomme til salg, hos Nyboligerhverv.dk.

Størrelse og placering

Når man skal investere i en erhvervsejendom, er det altafgørende, at man har styr på, præcis hvad man har brug for. Hvis du er sikker på, at virksomheden kommer til at holde sin størrelse mange år ud i fremtiden, er det et godt tidspunkt at investere på. Størrelsen på erhvervsejendommen er super vigtigt, så I hverken får for meget eller for lidt plads. Derudover er beliggenhed også meget vigtigt. Her skal I både tænke på kunder, medarbejdere, andre interessenter og jeres image. Hvilke andre virksomheder ligger i nærheden? Hvad siger bygningen om jeres virksomhed? Er det nemt for kunder at finde jer? Er det nemt for medarbejdere at komme på arbejde?

Det tekniske

Når man investere i en ejendom, er det værd at spendere nogle kroner på at lave ordentlig research. Når du først har fundet det helt perfekte sted, skal der laves en grunddig teknisk gennemgang. Få en fagmand til at hjælpe med at tjekke at alt er som det skal være. En ejerskifteforsikring er også altid en god idé, hvis man vil beskytte sig selv.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *