Er du og din have klar til sommer?

Vi ved godt, vi først lige er trådt ind i 2019, men du kan stadig godt allerede nu begynde at planlægge, hvad der skal gøres ved haven, inden sommeren lige pludselig står for døren. Vi kommer her med et par tips til, hvad du skal huske.

Indholdsfortegnelse

Vil du gro dine egne krydderier og urter i din egen køkkenhave?

Det første du kan begynde at overveje er, om du gerne vil have din egen lille køkkenhave til sommer. For hvis du vil det, skal du huske at planlægge hvordan du vil gøre det, allerede nu!

Du skal f.eks. tænke på, hvilke slags planter du vil have i din køkkenhave. Det vil helt klart også være en fordel for dig, hvis du også allerede nu, planlægger hvor de forskellige urter og planter præcist skal stå.

For at sikre at dine urter og planter får en god mulighed for at vokse, skal du skifte placeringen af dem hvert år. Så hvis du allerede har en lille køkkenhave nu, skal du skifte placeringen på de afgrøder, du gerne vil have igen i år. Du skal altså ikke plante dine gulerødder samme sted som sidste år.

Kunne det ikke være lækkert med en helt ny terrasse?

Drømmer vi ikke alle sammen om, at vi kan stå og grille hver aften hele sommeren, for så derefter at kunne spise alt den lækre grillmad på en ny flot terrasse? Det kræver selvfølgelig også noget planlægning, hvis du vil enten udskifte den gamle terrasse eller måske bare have en helt ny terrasse

Her er et par ting, du lige skal overveje, når du skal i gang med en ny terrasse:

  • Hvor stor skal terrassen være?
  • Hvor skal terrassen placeres?
  • Hvordan skal terrassen se ud?
  • Hvilke materialer skal den bygges af?
  • Hvilken farve skal den være?
  • Skal du selv lave den, eller skal du have hjælp udefra?

Hvis du vil have hjælp til at besvare alle disse spørgsmål, kan du altid kontakte kun-terrasser.dk og snakke med nogle eksperter inden for terrasser.

Skal du ud og rejse?

Hvis du allerede nu tænker på, at du skal ud og rejse eller måske bare på en lille weekendtur henover sommeren. Så kan det være, at du er lidt nervøs for at forlade hus og have alene til eventuelle indbrudstyve. Det skal du ikke være, nu kan du faktisk få en alarm til hjemmet uden abonnement.

Det vil sige, at du faktisk kan få en beskyttelse til dit hjem helt uden, at du skal betale et månedligt abonnement. Det eneste du skal gøre er, at købe en alarm og derefter monterer den. Så er du klar til at tage lige hvorhen du vil uden at skulle bekymre dig om huset derhjemme.

Du har forhåbentlig kunne bruge nogle af disse tips, som vi har fundet til dig og er nu endnu mere klar til, hvad sommeren har og byde på i år. Vi kan jo kun håbe på, at den bliver lige så god som sidste år.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *