Få varmen tilbage i hjemmet med de rigtige blomster

Efteråret er en fantastisk tid. Hvis du for nyligt har haft lejlighed til en skovtur, så ved du præcis, hvad jeg taler om. Blade, træer og planter skaber et fantastisk farvemix af varme efterårsfarver, som ligner et brændende inferno på lang afstand. Sådan en skovtur giver et pusterum fuld af inspiration og glæde i en ellers trist tid med regn og blæst.

Men når du kommer hjem til boligen i Kolding – eller hvor du hører til i det danske kongerige – så forsvinder skovturens optimisme som dug for solen. I stedet bliver du mødt af bagsiden af medaljen i efteråret, som er det kedelige grå lys, som finder vej ind i dit hjem. Regn og skyer giver simpelthen ikke dit hjem de bedste forudsætninger for et godt lys indenfor.

Indholdsfortegnelse

Få lys og varme i hjemmet med blomster

Jeg har dog en løsning til dig, og den er slet ikke så tosset. I stedet for at nøjes med naturens liv og farver ude i skoven, så inviter naturen med indenfor. Det handler om at finde de helt rigtige blomster til at dekorere dit hjem med.

En fantastisk blomst til hjemmet er uden tvivl orkideen! Jeg elsker orkideen af to klare grunde. For det første blomstrer den i adskillige måneder, og det giver mange point i min bog. Den anden grund er, at den er nem at holde ved lige. Det er altså rigtig praktisk, hvis du skal på en spontan forlænget weekend!

En anden fantastisk blomst er efterårslyng. Den er oplagt, hvis du er glad for lavendler og lilla farver. Såfremt du kan finde en fin krukke til den, så har du en perfekt løsning til din vindueskarm.

Den sidste anbefaling til en flot efterårsblomst er rosen. Selvom mange forbinder roser med date-aftener, så er rosen faktisk også oplagt som buket i din stue til hverdag. Du får nemlig alle efterårets flotte farver i din stue, hvis du mixer røde, gule og orange roser.

Kom i gang allerede i dag med at dekorere dit hjem

Selvom det er nemmere at starte i morgen, så brug din energi og inspiration til at tage handling allerede i dag. Du kan godt!

Hvis du i forvejen skal ud og handle senere, så kan du finde disse blomster i de fleste blomsterbutikker og havecentre.

Hvis det ikke er tilfældet, og du i stedet ligger rigtig mageligt i lænestolen på den rolige villavej i Kolding, så er der heldigvis en anden løsning lige ved hånden. Du kan nemlig bestille alle de blomster, som du har planlagt at dekorere dit hjem med, på webshops som Bloomit.
Her kan du nemlig bestille blomster til levering i Kolding

Sådan bestiller du nemt via webshoppen

Det er lige til at bestille blomster og planter via webshoppen. Følg de 4 trin;

  • Du går ind på webshoppen bloomit.dk
  • Derefter finder du de blomster, som du mangler i dit hjem
  • Så udfylder du kontaktinformation og indtaster din leveringsadresse
  • Til sidst går du til kurven og foretager en sikker indbetaling

Det skulle være lige til. Der er endnu en bonus her til sidst. Hvis du skulle læse dette indlæg en tidlig formiddag og er hurtig til at bestille, så kan du muligvis få udbringning allerede senere i dag!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *