Forkæl dine gæster med den perfekte middag

Mange af os har prøvet at være vært eller værtinde for middagsselskaber i forskellige forbindelser – hvad enten det har været en særlig anledning, fødselsdag eller bare en dejlig afslappet aften med venner eller familie. Sidder du og gerne vil forkæle dine gæster med dejlig mad, smukt dækket bord, duft og indtryk – så læs med hvor vi kommer med idéer og tips til den perfekte middag.

Ingen grund til stress – planlæg i god tid

Forudsætning for et vellykkede middagsselskab er helt sikkert planlægning og forberedelse. Det er en god idé at planlægge forud så meget som muligt således at du undgår stress eller pres under den hyggelige aften. Du kan nemt starte med at tage hånd omkring den vigtigste del af middagen – nemlig maden og drikkevarer. Omdrejningspunktet er selvfølgelig menuen, som du kan starte med at sammensætte stille og roligt, hvor du kan finde masse af inspiration på nettet. Når du ved hvordan du gerne vil sammensætte din menu, så er det også straks nemmere at planlægge turen til supermarkedet.

Struktureret indkøbsliste gør det også mere overskueligt når du skal handle ind, så du ikke står i køkkenet på den vigtige aften og mangler noget. Derfor planlæg forud for at undgå stress og bevare overblikket gennem hele forberedelsen.

Gør boligen lækker og dæk et smukt bord!

Ved at have overblik over din menu og hvad du skal have handlet ind – så skal boligen også gøres lækkert og hyggelig. Stemningen afhænger nemlig af førstehåndsindtrykket og gæster skal føle når de træder i dit hjem, at dette bliver en lækker og hyggelig aften. Det er nemlig alle sanser som spiller ind – duften af maden, varm og hyggelig stemning samt en smuk borddækning giver alt sammen et indtryk af hvordan aften bliver. Bordopdækning og bordpynt skaber helt sikkert blikfang hos dine gæster. Der er mange måde hvorpå du kan dække bordet, men der er ingen grund til at overfylde bordet med masser af pynt og skrigende farver. Ved at bruge dæmpende farver og eventuelt nogle blomster i midten af bordet er mere end rigeligt. Du kan for eksempel dække bordet med lækre og stilfulde dækkeservietter, som ikke kun beskytter din bordplade men også pynter uden at det bliver for meget. Se et stort udvalg af dækkeservietter i mange forskellige former, farver og materialer. Dækkeservietter er helt klart den mest populære løsning, da de er nemme at holde rene og lette at rydde væk. Uanset hvilken stil du vælger til din bordopdækning vil du kunne finde noget som passer lige til dig og dit middagsselskab.

Skab særlige smagsoplevelse med detaljer!

Udover at gøre boligen lækkert og dække et smukt bord op, så ved vi alle at det er de små detaljer som er prikket over i’et for smagsoplevelsen. Derfor kan du nemt imponere og forkæle dine gæster med specielt udvalgt rivsalt som passer til din menu. Det er nemlig også en del af hele oplevelsen, at dine gæster får lov til selv at rive salt over maden. Desuden pynter rivsalt på bordet som en del af borddækningen. Med andre ord får du både smagen og udseende på dit flotte bord. Ved at klikke her kan du finde forskellige pakker med saltkrystaller fra hele verdenen i forskellige farver i den bedste kvalitet. Rivsalt er uden tvivl det bedste valg hvis du virkelig gerne vil give dine gæster en anderledes og unik oplevelse generelt.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *