Giv boligen ekstra elementer for flottere udseende udenpå såvel som indeni

Det kan i mange henseende være en fordel at give boligen noget ekstra til udseendet både indeni og udenpå, hvilket eksempelvis kunne gøres gennem noget nyt pynt. Men pyntet behøver ikke nødvendigvis være noget uden funktioner, da skåle, kaffekander osv. kan have en funktion, mens det pynter i køkkenet. Udenfor kan det eksempelvis være havefliser, der besidder en god funktion, mens det også kan pynte meget på havens samlede udseende, og de kan også give et nyt udtryk, når man ligger dem på forskellige måder.

belægning

Pynt stuen, køkkenet osv. med lækkert pynt fra Georg Jensen

Når man ønsker at gøre boligen smuk indeni, kan man vælge at gøre det med noget forskelligt pynt, hvilket eksempelvis kunne ske i form af lysestager, lyseholdere, lanterner, bakker og lignende, der alle kan pyntes med eksempelvis stearinlys eller lignende, så det i sin samlede enhed kommer til at pynte på boligen indefra. Hvis man ønsker det, kan det være en fordel at matche indkøbene af de forskellige pyntegenstande med hinanden, så man holder en rød tråd, hvilket er med til at give hele boligens indretning prikken over i’et. Det er også muligt at få kaffekander, øloplukkere, skåle, knive, gafler, skeer osv. hos Georg Jensen – du kan finde det her. Ting som disse kan man benytte i den daglige gang i huset, men når de ikke er i brug, kan man også benytte dem som pynt, hvorved man på den måde slår to fluer med et smæk.

Giv boligens udearealer et lækkert look med nye havefliser

Vil man, udover at give boligens rum indenfor en ny dimension i indretningen, kan man også sætte prikken over i’et udenfor ved at ligge nye belægningssten i haven. Der er dog nogle forskellige ting, man skal holde sig for øje, når man skal have nye belægningssten, hvilket eksempelvis gælder størrelsen. Det er muligt at få sten kvadratiske sten, der er 30 centimeter brede og lange, mens andre er rektangulære med 45 centimeter i bredden og 90 centimer i længden, og dette bør man overveje inden køb af havefliser. Herudover fås de i forskellige tykkelser, hvilket naturligvis også er noget, man bør afstemme med de krav, man end måtte have hertil. Havefliser fås også i forskellige farver og nuancer, og her er det vigtigt at finde den rette farve, og det er også muligt at kombinere forskellige farver, hvis der er hvad man ønsker. Hvis man ønsker det, er det også muligt at ligge stenene i et bestemt mønster, hvilket også kunne gøres i kombination af forskellige farver. Find de rette havefliser i det store udvalg – se udvalget her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *