Gør de bedste familieminder til en del af indretningen

Der er mange måder at indrette sin bolig på, men en personlig indretning er altid et hit. Det personlige præg er nemlig med til at give et ekstra touch og kan nemt klares ved for eksempel at gøre jeres familieminder til en del af indretningen. De gode fotografier, som ellers er gemt væk, skal ud af skabe og skuffer og hænges op på væggen. Det er vigtigt at huske, at udtrykket bliver bedst med fotografier printet i rigtig god kvalitet, men derudover er der frit slag og uendeligt mange muligheder.

Fra fotografi til mesterværk

Du kan samle dine yndlingsfotografier på en fotovæg, som er en oplagt måde at gøre din indretning personlig. Hvis du derudover for eksempel sætter fotografierne ind i charmerende og rustikke rammer med forskellige udtryk, skaber det et spændende univers. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal vælge opsætning af fotovæggen – de kan hænge i lige linjer eller i et ”tilfældigt” virvar. Det er en smart måde at samle alle jeres minder på, uden at det bliver rodet eller forvirrende. En fotovæg er interessant som en del af indretningen, fordi der altid er et billede eller en lille detalje, der ikke blev opdaget, sidst du kastede et blik på fotouniverset. Når du kigger på fotovæggen, vil du blive mindet om alle de gode oplevelser, der bringer et smil på dine læber hver dag.

Hold styr på planerne

Børnefamilier vil have stor glæde af en indretning, som både er personlig, lækker og praktisk. Der er mange planer, aftaler og gøremål at holde styr på for en familie med en større eller mindre børneflok. En kalender kan være med til at gøre ugen mere overskuelig for alle medlemmer af familien, og der vil aldrig opstå misforståelser af aftaler. For at gøre kalenderen endnu mere personlig, kan I designe den med jeres helt egne fotografier. På den måde bliver I husket på jeres favoritminder med familien hver eneste dag hele året rundt. Det er samtidig smart, at I allerede under designet kan tilføje familiens mærke- og fødselsdage i den praktiske fotokalender. Jeres favoritbilleder vil skabe glæde hver eneste dag, og med jeres nye fotokalender er det ikke længere kedeligt at holde styr på familiens planer.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *