Håndvaske til badeværelse – Billige og mode rigtige vaske til vægmontering

Håndvaske til badeværelse er en af de første ting man kigger efter når man enten bygger nyt badeværelse, eller bare er ved at lave ens nuværende om. Nogle vælger at have en håndvask på bord, hvor andre vælger og en vask til vægmontering – Det afhænger meget af hvor meget plads, at man har på badeværelset.

 

Indholdsfortegnelse

Håndvaske til vægmontering

I rigtig mange hjem af ældre dato, så ser man de klassiske håndvaske som er monteret på væggen. Det skyldes typisk at der ikke er særlig meget plads på gamle badeværelser, og man derfor bare skulle have en lille håndvask stående der.

I moderne huse er badeværelserne typisk meget større end i huse af ældre dato, og derfor er det ikke altid nødvendig med en vask til vægmontering, men man kan stadig vælge det, hvis man ønsker et alternativ til de klassiske bord håndvaske.
Det er intet problem at finde nogle billige vaske til vægmontering, som stadig er i utrolig høj kvalitet.

 

laufen-pro-nLaufen pro-n håndvask

http://vvs.dk/haandvaske/laufen/product-99221.htm#.V9v-epN95IZ

Dette er en utrolig klassisk håndvask til vægmontering i mange klassiske hjem – Den er firkanten, og kommer med hanehul og overløb. Det kommer med god afsætningsplads, hvor du f.eks. kan stille sæbedispenser og tandbørster.

Ønsker du stadig at have skabsplads under plads håndvasken, så har du mulighed for at tilkøbe et underskab, som passer perfekt til din Laufen pro-n håndvask.

 

laufen-underskabLaufen pro-n underskab

http://vvs.dk/baderumsmoebler/laufen/product-100157.htm#.V9v-epN95IY

Dette skab passer perfekt sammen med din håndvask fra Laufen, og skaber en komplet løsning med opbevaringsplads under din håndvask.

 

Populære håndvaske til badeværelse

Der er rigtig mange håndvaske på markedet, og derfor vil der også være nogle som er populære, og nogle som ikke er – Vi har fundet frem til et par af de populære håndvaske til badeværelse, som man ser i rigtig mange hjem.

Et af de mest populære mærker af håndvaske til badeværelse i Danmark, er Ifö – De har rigtig mange år bag sig, og har produceret rigtig mange forskellige håndvaske. De har blandt andet lavet deres klassiske Ifö håndvask, som er en halv cirka. Den kan fås til cirka 600 kroner her.

 

Det kan også anbefales at tage en kig på oversigten over alle de andre populære håndvaske fra Ifö her!       

Designer håndvaske

Som med stortset alle andre produkter, så er der også designer udgaver af dem – Dette gælder også med håndvaske!

Der er nogle utrolig flotte og moderne designervaske på markedet, og det er nogle helt usædvanlige designs, at man ser!

alape-haandvaskeEn helt usædvanlig håndvask er denne Alape Håndvask, som er en skål i hvid frostglas – Den er utrolig smuk, og vil udentvivl skabe et unikt udtryk på dit badeværelse!

Den kan fås til cirka 3.400 kroner her!

 

laufen-soejle-vaskEn anden meget unik håndvask er Laufen Alessi One, som er en søjlevask – det er utroligt sjældent at man ser sådan en håndvask til badeværelse, som denne her! Du vil med garanti være den eneste i din vennekreds, som har lige nøjagtigt sådan en vask her, da der er utrolig få. som har sådan en i Danmark!

Udover at være utrolig flot, så er den også utrolig praktisk, med plads til masser af vand.

Den kan fås til cirka 8.200 kroner her!

 

Vælg den rigtige håndvask til badeværelse!

Det kan være utroligt svært at finde rundt i det store marked inden for håndvaske, og derfor kan det være svært at beslutte sig.

 

  • Hvis du gerne vil have en billig håndvask, som stadig er i utrolig god kvalitet – Så kan det anbefales at vælge Laufen PRO-N, som vi har beskrevet i starten af artiklen. Den koster omkring 600 kroner, og du får rigtig meget for disse penge – Det er en helt enkelt håndvask, som passer til langt størstedelen af alle håndvaske!
  • Vil du gerne have et flot design, som stadig er til at betale – så kan det anbefales at vælge en håndvask fra Ifö Sign serien – De er utrolig flotte og se på, og der er masser af plads på vasken til at stille diverse tilbehør såsom sæbedispenser på. De fås i flere forskellige størrelser, hvor de mindste starter på omkring 750 kroner – og de dyreste koster omkring 1.500 kroner alt efter størrelsen.
  • Hvis du vil have en mere unik håndvask og er klar til at betale for godt design, så er der også et stort udvalg – her kan vi blandt andet anbefale enten Laufen Alessi one, hvis du har meget plads på dit badeværelse, eller også Alape håndvask, som fylder mindre, men stadig er utrolig flot og unik!

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *