Har du brug for elektrikerhjælp?

Har du brug for elektrikerhjælp, eller har du ikke? Og hvornår skal og burde du, kontakte en elektriker?

Indholdsfortegnelse

Hvornår skal du kontakte en elektriker?

Fælles for alle opgaver er, at du som forbruger, skal holde dig inden for love og grænser, så hvis du selv skal fikse elektriciteten, skal du holde øje med at du gør det lovligt. Men hvis du ikke selv kan det gøre det lovligt, altså fordi du ikke har tilladelse til at udføre opgaven, skal du kontakte en elektriker.

Opgaver for en elektriker

Der er mange forskellige slags elektrikere, og derfor er der mange forskellige opgaver for en elektriker, så hvilken elektriker skal du kontakte, i forhold til de opgaver du skal have løst.

Der er forskellige specialiteter indenfor elektronik, og de er som følgende:

  • Installationsteknik

  • Kommunikationsteknik som elektriker

  • Bygningsautomatik

  • Styrings- og reguleringsteknik

Installationsteknik

Som installationstekniker har man den mest almene elektronikspecialitet, og her udfører man elinstallationer af forskellige apparater. De sørger for bl.a.: Installation af lamper, opsætte svagstrøm eller andet it-udstyr som f.eks. et tv.

Kommunikationsteknik

Kommunikationsteknikere beskæftiger sig med bl.a. med telefoner, satellitter, og computere. I denne meget specialiseret form for elektronik, sørger man for, at selv den mindste detalje er lige som den skal være.

Bygningsautomatik

Som bygningsautomatik som beskæftigelse, arbejder man primært med at etablere CTS-systemer og finde fejl og mangler i den elektronik der i forvejen er blevet etableret.

Styrings- og reguleringsteknik

I denne form for elektronik, sørger man primært for regulering af diverse elinstallationer, hvorved man forhindrer en ineffektiv produktion, disse elektrikere arbejder primært ved større firmaer og organisationer.

Men da disse former for elektronik afhænger meget af hinanden, er der mange elektrikere med flere specialer inden for faget.

Hvordan finder du en elektriker til dit behov?

Men hvis du er en privatperson, skal du højest sandyenligt kun bruge en elinstallatør.

Men, hvis du har brug for en elektriker i Jylland, Så klik på linket og kontakt en elektriker.

You may also like...