Har du fået studieplads i Odense, men mangler en bolig? 3 tips til at flytte hjemmefra til en ny by

Har du fået studieplads langt fra din hjemby? Så er du nok på udkig efter et sted, at bo nær dit nye studie. Der er mange studerende der bliver optaget på uddannelser i Odense selvom de ikke bor nær Odense når de søger ind. Derfor er der mange, de skal flytte hjemmefra for første gang, til en ny by langt fra deres nuværende. Er det dit tilfælde? Så læs med her og få tips til hvad du skal være opmærksom på, når du skal flytte hjemmefra.

Indholdsfortegnelse

Flytte hjemmefra i en ny by

Når man bliver optaget på et studie, i en by langt fra hvor man bor, så skal man ud og kigge på lejligheder og boliger i det nye område. Er du blevet optaget på et studie i Odense eller skal du af en anden grund flytte til Odense? Så kan du finde ledige lejligheder Odense lige her. Når du skal flytte til en ny by, så er det en god ide, at besøge byen inden og finde områder i den, som du har lyst til at bo i. Selvom Odense er en dejlig by, så kan der være områder her, du ikke bryder dig om eller som ligger dumt i forhold til din daglige transport. Det kan være svært, at vurdere ud fra et kort eller billede hvordan netop den bydel du kigger på er. Derfor kan du risikere at komme til, at bo i et område der ikke fungere helt vildt godt for dig, hvis du kun vælger område ud fra et kort.

Hav styr på dine forsikringer når du flytter hjemmefra

Hvis du indtil nu har boet hjemme hos dine forældre, har du muligvis ikke stiftet bekendtskab med de forsikringer man skal have, når man bor for sig selv. Derfor er det en god ide, at sætte sig ind i de forskellige slags forsikringer inden du flytter hjemmefra. På den måde sikre du, at du hverken er under forsikret eller overforsikret i din nye bolig.

Vær aktiv i dit studiemiljø

Når du skal flytte til en helt ny by, langt fra det og dem du kender, så kan det være lidt svært at starte forfra med nye venner. Derfor er det en god ide selv, at gøre en aktiv indsats for at være social og skabe nye venskaber på dit nye studie.

You may also like...