Højstole test – Find den bedste højstol her!

Denne højstole test er udviklet i samarbejde med en dagplejemor med mere end 15 års erfaring i børnepasning. Testen er derfor udarbejdet ud fra faktorer såsom byggekvalitet, behagelighed for barnet, samt designet på højstolen.

Hvis man har mindre børn så er en højstol helt klart uundværlig i hjemmet, og største delen har da også en stående – Men har du endnu ikke købt en, og ikke rigtigt ved, hvilken en du skal købe så læs med her.

Rigtig mange begår en fejl ved, at købe en højstol i alt for lav kvalitet, som enten går lyn hurtigt i stykker, eller bare ikke er behagelig for barnet at sidde i.

Hokus Pokus Højstol – Klassiker som stadig holder

hokus-pokus-stol-blaa-tSpecifikationer:

Materiale: Plastik

Højde: 86 cm

Bredde: 40 cm

Dybde: 46 cm

Chancerne for at du har set en lign. højstol stå i et hjem du kommer i, er forholdsvis høj. Personligt husker jeg den selv fra min Farmor og Farfar, hvilket er mere end 16 år siden, at jeg selv brugte den!

Den var utrolig smart, og er det stadig! Denne højstol har vundet vores højstole test pga. dens høje kvalitet, og mange funktioner! Du kan nemlig ligge stolen ned også har den et ekstra sæde og er rat – Så den faktisk fungere som et stykke legetøj, i form af en gyngehest! Yderligere så kan du vende den om når den ligger ned, også fungere den, som et legebord for barnet.

Stolen er lavet af hård plastik og plastisk overtræk på sædet, hvor barnet sidder.

Det gør det utroligt let at gøre den ren efter brug. Hvilket betyder utroligt meget i en travl hverdag, at man bare lige kan tage en fugtig klud og tørre den af.

Stolen fås i fire forskellige farvekombinationer:

Hvid / Blå

Hvid / Sort

Hvid / Rød

Sort / Beige

Du skal dog være hurtigt ude med denne stol, da den lyn hurtigt bliver udsolgt ved de forskellige webshops i Danmark.

Vores erfaring er at stolen er lettest at få fat i på babytorvet.dk

Flexa Baby Højstol – Stilren højstol til det moderne hjem

Er du på udkig efter en moderne højstol, så er dette klart den du skal vælge. Den er lavet i den moderne stil, så passer ind i mange moderne hjem, og yderligere er den lavet i utrolig høj kvalitet.

I vores højstol test er dette klart den dyreste højstol, men den er alle pengene værd, hvis designet også er en vigtig del for dig.

Denne stilrene stol har også mange justeringsmuligheder, som man ikke ser ved mange andre stole. Det er nemlig muligt at købe lavere ben til stolen, så når barnet bliver ældre kan de bruge den som en almindelig stol. Det er ganske få stole, som giver dig denne mulighed – Vores erfaring siger at barnet kan bruge stolen helt op til 10-12 års alderen før den bliver for lille til dem, alt afhængig af hvor hurtig de selvfølgelig vokser.

Stolen kommer med den klassiske t-sele, aftageligt bord og benstøtter. Du får altså en komplet højstol, som giver glæde i rigtig mange år. Stolen kommer i plastisk, som kan tåle at komme i opvaskemaskinen, så du kan snildt smide det aftagelige bord eller hele plast overdelen i opvaskemaskinen, for at lette rengøringen.

Der er 3 justeringsmuligheder i sædet, samt 7 justeringsmuligheder til benstøtten.

Designet har helt klart været med til, at Flexa højstol er blevet så utrolig populær de sidste par år. Den rammer helt plet med den stil, som er i mange danske hjem for tiden, og derfor er den et populært valg hos mange mennesker.

Selvom dette er klart den dyreste højstol i vores højstol test, er det klart den flotteste og mest moderne stol. Så hvis du er stil bevist, så er det denne stol du skal have fat i!

Leander højstol – Høj kvalitets højstol til den kræsne køber

Denne højstol er på rigtig mange måder – Det er en utrolig praktisk højstol, som du med garanti vil få meget glæde af i den tid, som barnet bruger højstolen.

Stolen er fremstillet af utroligt lækkert bøgetræ som er blevet behandlet med vandbaseret lak. Det gør den miljø venlig, samt at den skåner barnet mod farlige stoffer.

Det er en af de letteste stole i denne test med en vægt på bare 5 kg – Yderligere har stolen utrolig mange justeringsmuligheder, som giver dit barn og dig glæde af stolen i utrolig langtid frem for stole, som ikke har justeringsmuligheder. Stolen fås i rigtig mange forskellige farver, så det er muligt for dig at finde lige netop den stol, som passer bedst til dit hjem. Du finder klart det største udvalg af farver, hvis du handler på nettet frem for i butikker – Butikkerne har typisk kun et par enkelte farver hjemme.

Sikkerheden er også helt i top med denne stol – Den bliver leveret med både træbøjle og læderrem, som sørger for dit barn ikke falder ud af højstolen, men stadig har utrolig høj komfort ved brug af stolen.

Den minder utrolig meget om den næste stol i denne højstole test, nemlig tripp trapp højstolen. Hvis du er tilhænger af den, så vil du helt sikkert også kunne lide denne højstol, som har en af de højeste bæreevner på hele 130 kg!

Tripp Trapp Stokke – En af de bedste højstole på markedet

Størstedelen af alle mennesker kender denne populære højstol, den ses i rigtig mange hjem, og har været utrolig populær i mange år! Vi har endnu ikke fundet nogle negative sider ved denne højstol endnu, og tvivler stærkt på at vi finder nogle i fremtiden! Dette er en højstol i yderst høj kvalitet, som er svær at matche!

Som en af de eneste producenter tilbyder Tripp Trapp nemlig hele 7 års reklamationsret på denne højstol, hvilket også siger noget om, hvor meget de tror på deres byggekvalitet.

Stolen har mange justeringsmuligheder, som med korrekt justering giver dig mulighed for, at indstille stolen helt perfekt for dig barn, så den har utrolig høj komfort ved brug.

Stolen har være populær i utrolig mange år, og den kan bruges lige fra barnet er helt lille med den unikke barnestol, som kan tilkøbes.

Det er ikke en billig højstol, men derimod en højstol i mellemprisklassen som gør at den ikke er for dyr for størstedelen af alle hustande, og derfor er en utrolig god investering når det kommer til højstol.

Denne højstol fås i utrolig mange farve, som kan ses hos de forskellige forhandlere af denne stol.

vi håber du er blevet klogere på, hvilket højstol, som du skal købe igennem vores højstole test.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *