Hvordan får du din iPhone XS til bedre at holde på strømmen?

I Danmark har hver anden en iPhone. Det er en høj procentdel, som er glade for telefonen med det ikoniske æblelogo. På trods af at flere oplever en dårlig batteritid, er iPhone fortsat et meget populært valg, når det kommer til valg af smartphones. Det skyldes, at de fleste er glade for Apples design og styresystemet IOS.

Når Apple lancerer sine nye produkter, afslører de ikke, hvor stor en batterikapacitet produktet har. En af de nyeste modeller inden for iPhones, iPhone XS, er efter sin lancering blevet kritiseret for en svag batteritid. En lav batterikapacitet er ofte et resultat af, at hardware og software ikke spiller sammen. Antallet af GB i din iPhone kan også være en synder, når det kommer til en iPhones batteritid.

Er du indehaver af en iPhone XS eller en anden type af iPhone, kan du her få læse tips til effektiv at mindske din iPhones strømforbrug.

 

Din iPhones batteritid varer kun til midt på dagen

Kender du det, at du har haft din iPhone liggende til opladning hele natten. Du er om morgenen gået ud ad døren med en fuldt opladet iPhone, klar til at erobre dagen. Hen ad eftermiddagen kan du se, at din iPhone pludselig er løbet tør for strøm. Det er klassisk problem, som mange desværre oplever. Men hvad kan du gøre for at minimere din iPhones strømbrug? Det er de færreste, som har lyst til at spendere penge på en ny iPhone, fordi deres batteri ikke fungerer optimalt. I stedet kan du forsøge med følgende løsninger, og se om det vil øge din iPhones batteritid.

 

Minimér dit antal af apps

Du kan minimere antallet af apps med nogle forskellige indstillinger. Ved at minimere de apps der igen og igen bliver læst i baggrunden, kan du gøre følgende:

(Indstillinger àGenerelt àOpdater i baggrunden).

Ofte har flere af dine apps adgang til din placering. Det kan hjælpe på batteritiden, hvis du ændrer på dette. Det gør du på følgende måde:

(Indstillinger àGenerelt àBegrænsning àLokalitetstjenester).

En nem måde kan også være at gøre din iPhone mere energibesparende ved at slå den energibesparende funktion til:

(Indstillinger àBatteri àEnergisparende funktion)

 

Opladning uden et strømstik

En powerbank er et effektivt og praktisk produkt, som du kan have med dig på vejen, hvis du vil være sikker på, at din iPhone har strøm. De fleste powerbanks skal lades op og kan derfra give en fuld opladning til din iPhone op til 6 gange uden, at du behøver et strømstik. Det er også muligt at skaffe en powerbank til din iPhone, hvor flere telefoner lades op samtidigt. En powerbank er dermed sagt et perfekt redskab til, når du er på ferie, ude i naturen eller blot ikke har lyst til at tænke på, hvornår du mon skal oplade din iPhone op igen.

Skift din iPhones batteri

En ny telefon koster en del penge. Hvis du blot er træt af levetiden på batteriet, kan du overveje om, du skal skifte batteriet ud. Hvis dit batteri skal udskiftes, er det en god idé at få det gjort hos en autoriseret reparatør. Før din iPhone skal have udskiftet sit batteri, er det vigtigt, at du først har styr på nogle ting. For at dine filer, billeder og andet indhold på din iPhone ikke bliver slettet, er det en god idé at lave en backup af din iPhones indhold. Du skal ligeledes tjekke din iPhone for at være sikker på, at din skærm ikke har revner eller er knust. Hvis skærmen er gået i stykker, er det ikke muligt for en reparatør at udskifte dit batteri.

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *