Madrasguide – det betyder en god madras for din søvn

Mange af os har prøvet at vågne op om morgenen med ingen energi, følelsen af søvnunderskud og mangel på lysten til at slæbe sig selv ud af sengen. Det kan tyde på, at din madras og seng ikke er optimal for din krop, dit behov eller generelt bare ikke er af god kvalitet.

Behovsdækning er vejen frem

Vil du gerne opnå en bedre livsstil og en optimeret søvnrytme, er det vigtigt, at du har en god seng at sove i. Ligeledes har madrassen en stor betydning, og den skal gerne matche dine behov, din højde og vægt. Professionel vejledning er derfor vejen frem, hvis du gerne vil sikre dig en god seng, der stemmer overens med dine behov. Nogen kan bedst lide en hård madras, mens andre foretrækker en blød. Men det handler også om din vægt og kropsbygning. Når du ligger på ryggen i sengen, er det vigtigt at tjekke, at numse og hofter falder en anelse ned i madrassen, så du opnår en plan rygsøjle. På samme vis når du ligger på siden, skal dine hofter og skuldre falde lidt ned, således du ikke har et svaj eller knæk i din rygsøjle.

Vægt kvaliteten højt

Vi sover mange timer af døgnet væk, og derfor er det også vigtigt, at man ikke går på kompromis med kvaliteten. Undgå at købe en for billig seng eller madras. Tænk det som en investering for din krop, dit helbred og din søvn. Ikke mindst din energi og hvordan din dag efterfølgende kommer til at blive.
Er man et par, skal man forsøge at undgå at købe en dobbeltseng, da mænd oftest er lidt tungere og kvinden lettere, og man derfor har forskellige behov for madrastyper.

Madrastyper
Der findes springmadrasser, topmadrasser, skum- og latexmadrasser. Udvalget er stort, og det kan hurtigt virke uoverskueligt at finde rundt i. På samme vis findes der forskellige typer madrasser, når det kommer til børn og voksne, madrasser til vugger, køjesenge, barnevogne og rejsesenge. Sørg derfor for at få en god vejledning, når du skal investere i en god seng eller madras.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *