Miniguide til campingferier: Det essentielle udstyr

Når du tager på campingferie, så er der nogle essentielle elementer, som du bare skal have med. Du kan selvfølgelig godt klare dig igennem ferien uden disse, men det er lidt ligesom at sejle med en båd fyldt med huller; det bliver meget nemt besværligt. Fri derfor dig selv for disse bekymringer ved at investere i det nødvendige campingudstyr, som gør ferieoplevelsen tusinde gange bedre.

5 ting, du bare skal have med på camping

Se på denne liste som en huskeseddel til dig, der snart skal ud med vennerne eller familien til et af landets mange campingpladser. I farten kan man nemlig godt komme til at glemme essentielle ting, og det er altid ærgerligt at finde ud af, at man har efterladt noget derhjemme. Tænk, hvis I glemte øllene på hyttetur med gutterne.

Campingstole og borde

Ferien er tæt på at være ødelagt, hvis du glemmer disse helt essentielle campingting. Det er utrolig vigtigt at have solide campingstole og borde, da man kommer til at tilbringe meget tid i disse. Er det på tide at udskifte de slidte stole, du har liggende i skuret? Tag et lån her.

Forteltet er din ven

Man ved aldrig, hvordan vejret bliver, og derfor er det altid en smart idé at have et fortelt at trække tilbage til, såfremt vejret beslutter sig for at give vand. Det er også her, at du kan sidde og nyde de lidt koldere aftener samt opbevare alle dine ting.

Hav køleren med

Solen bager, børnene leger, og vennerne spørger efter øl. Ærgerligt, at du glemte at tage køleren med, og de må nøjes med varme øl fra Tyskland. Du har adgang til strøm på de fleste campingpladser, så derfor er der aldrig en god grund til ikke at tage dette med.

Sammenklapligt køkkenudstyr

Det er muligt at anskaffe sammenklappeligt køkkenudstyr, som du nemt kan have med i bilen. Der er ikke noget bedre end at se vennernes reaktion, når du hiver madvognen frem med indbygget grill og krydderiholder.

Udendørsspil og parasoller

Det er ikke sjovt at glemme udendørsspil og parasoller, når solen vælger at vise sit skinnende ansigt. Husk derfor altid at have mere med, end du regner med at bruge. Man ved aldrig, hvad man finder på, når man er på camping.

Vær’ ikke bange for at spørge

Skulle du alligevel have glemt noget, så prøv at spørge naboteltet. Folk plejer at være søde og hjælpsomme i ferien.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *