Miniovn test – De 3 testvindere i vores miniovn test

I vores miniovn test har vi været inde for at kigge nærmere på en række forskellige typer af miniovne, så du kan få inspiration til hvilke model, der vil være den helt rigtige for lige netop dig! Har du et lille køkken, så kan det være svært at få plads til store hvidevare i det. Heldigvis er producenterne bevidste om dette, og laver f.eks. miniovn, som let kan stå i et skab eller i hjørnet på køkkenbordet. Vi har lavet denne miniovn test for dig, som gerne vil finde frem til den bedste miniovn!

En miniovn er lavet med det eneste formål at passe ind i de små køkkener uden den store plads, men også steder som f.eks. på kontorer, hvor der skal være mulighed for at varme mad.

Personligt har vi her på redaktionen både en almindelig indbygningsovn og en miniovn i vores køkken. Det skyldes, hvis det ikke er det helt store der skal varmes op så slipper vi for at varme den store ovn op. Vi bruger især vores miniovn til at varme flutes til aftensmaden op.

På de fleste miniovne er den eneste forskel i forhold til en almindelig ovn størrelse – De fleste ovne har helt de samme funktioner, men rummer og fylder bare det mindre.

Indholdsfortegnelse

Miniovn test – Se vores 3 favoritter her!

Vi har fundet frem til de 3 bedste miniovne i vores Miniovn test her! Vi har stor erfaring inden for området, og har set på ting som effekten, rummeligheden og ikke mindst den fysiske størrelse.

Steba KB41 Miniovn

miniovn test

> Steba KB41 Miniovn kan fås på Whiteaway.com til 1375 kroner inkl. levering <<

Dette er en stilrent miniovn, som er lavet i rustfri stål. Påtrods af størrelsen på den så rummer den hele 38 liter, som er den perfekte løsning for folk der har brug for en miniovn, hvor der stadig skal være god plads i den. Den er også det helt perfekte supplement til en almindelig ovn.

 

Gå til forhandler

Steba KB41 miniovn kan blive op til hele 230 grader varm, og har flere forskellige indstillinger. Varmluft, over-eller under varme samt der er fire forskellige højder, som du kan placere din rist eller bageplade på.

Med en dobbelt glasdør beskytter den fronten af ovnen mod at blive for varm, og minimere derfor risikoen for at blive brændt gevaldigt. Ovnen er let at gøre ren.

Som ekstraudstyr til denne miniovn er der et drejespyd, som er yderst sjældent at se indbygget i ovne. Yderligere er der en bageplade/fedtbakke samt en forkromet rist.

 • Højde: 325 mm
 • Bredde: 550 mm
 • Dybde: 445 mm
 • Watt: 2000
 • Ovnrum: 38 liter

Knau Bordkomfur KO26KB – PÅ TILBUD TIL 449,-!

miniovn test

>> Knau KO26KB Bordkomfur kan fås på Whiteaway.com til 499 kroner inkl. levering <<

Dette bordkomfur er den helt perfekte løsning for dig med begrænset plads i dit køkken! Her har du nemlig både ovn og to kogeplader i én. Ovnen har et ovnrum på 26 liter som er i mellemklassen, men perfekt til den studerende eller til kolonihaven.

Udover ovnfunktionen har dette smarte bordkomfur også to kogeplader på toppen, i to forskellige størrelse. En stor kogeplade som er på 1000 Watt og en lille kogeplade på 700 Watt.

 

Gå til forhandler

Ovnen har både over og/eller undervarme. Der medfølger bageplade, rist samt en pladetang til at tage risten og bagepladen ud af ovnen med.

 • Højde: 346 mm
 • Bredde: 552 mm
 • Dybde: 397 mm
 • Watt: 1400
 • Ovnrum: 26 liter

Steba Eco KB23 stål miniovn

minovn test

>> Steba ECO KB23 Stål Miniovn kan fås på Whiteaway.com til 1.049 kroner inkl. levering <<

Denne ovn er helt perfekt som supplement enten i campingvognen, eller også bare hjemme i køkkenet. Som flere andre Steba miniovne, så kommer denne model også med drejespydsfunktion, hvilket er yderst unikt.

Derfor er den et rigtigt god supplement til dit køkken, hvis din almindelige ovn ikke har denne funktion. At lave f.eks. kylling på drejespyd giver bare en helt speciel sprødhed, som er svær at få frem på mange andre måder.

 

Gå til forhandler

Steba Eco KB23 er en ECO model, som er 36% mere energibesparende i forhold til andre i denne klasse. Den har en effektiv isolation og en lavere overfladetemperatur.

 • Højde: 280 mm
 • Bredde: 460 mm
 • Dybde: 390 mm
 • Watt: 1400
 • Ovnrum: 23 liter

Miniovn test – Spar penge ved køb af miniovn online

Hvis du godt kunne tænke dig at sikre, at du får fat på en god miniovn til en pris, der er fornuftig, så kan du med stor fordel kigge online, når dit køb skal gøres. Det er nemlig generelt set sådan, at der via nettet er god mulighed for, at du vil kunne finde dig et stort og bredt udvalg af produkter indenfor et prisleje, der er særdeles attraktivt, og det er også derfor, at der i dag er et hav af danske forbruger, der beslutter sig for at handle online, når de står og skal have gjort sit et køb af en ny miniovn. Derved vil man nemlig kunne sikre sig, at man finder den helt rigtige variant – og til den helt rigtige pris.

Miniovn test – Vælg et produkt i en ordentlig kvalitet

Når du står overfor at skulle have fundet dig et godt sted at få gjort dit køb af en ny miniovn, så er det helt klart en rigtig god idé, at du altid sørger for at tænke langsigtet i forbindelse med købet. Hvis du fra start af sørger for at gå ud for at vælge dig et af de produkter, som du er stensikker på er i en god kvalitet, vil du nemlig have mulighed for at kunne sikre dig, at du får fat på et godt produkt, som du kan være sikker på, at du vil kunne få glæde af i lang tid frem. Kvalitet er derfor helt bestemt et ganske væsentligt nøgleord, som du bør sørge for at få tænkt ind i forbindelse med dit køb, således du derved vil kunne sikre dig, at du får stor glæde af ovnen – i lang tid frem!

Kig på design og specifikationer

Går man ud for at købe sig en ny miniovn, så er det selvsagt rigtig vigtigt, at du får fat på en af de modeller, der har et fedt design. Vælger du en af de modeller, som har et lækkert design, der passer godt ind i din nuværende køkkenindretning, vil du ikke blot få dig en ovn, som er praktisk – men samtidig også en, som du kan være sikker på ser lækker ud, når den står blandt de øvrige køkkenmaskiner i dit køkken.

Udover at det selvfølgelig er ganske væsentligt, at du får fundet dig et af de produkter, som har et fedt design, så er det selvsagt også ganske væsentligt, at den nye miniovn, som du går ud for at erhverve dig, er lavet således, at den har lige netop den specifikationer, som du har behov for, at miniovnen har.

Det er nemlig bestemt ikke alle modellerne på markedet, der er lavet ens – og der kan være stor forskel på hvilke forskellige funktioner, der er at finde på markedets mange forskelligartede modeller. Derfor er et godt råd uden tvivl, at du i forbindelse med dit køb altid sørger for at få kigget dig godt for, så du er helt stensikker på, at du vil kunne få fat på et produkt, der lever op til dine behov.

Tænk over energiforbruget

Ved købet af en ny miniovn, så kan man bestemt ikke komme udenom vigtigheden af, at man sørger for at få kigget på, hvor stort eller småt energiforbruget er på den model, som man vælger sig. Forskellige typer af køkkenmaskiner, der bliver brugt flere gange om ugen, kan nemlig sagtens være strømslugere, og det gør det derfor til en rigtig god idé altid at se sig godt for, så man ikke går ud for at gøre sig et køb af en af de modeller på markedet, der bruger mest strøm.

Hvis du beslutter dig for at vælge en af de forskellige typer af produkter, som du vil kunne finde ovenfor, så vil du få dig et godt og velfungerende produkt af en høj kvalitet med et lækkert design – og hvor den miniovn, som du går ud for at anskaffe dig, samtidig har et forbrug af energi, der er væsentligt mindre end rigtig mange af de øvrige typer af miniovne, der er mulighed for, at du vil kunne gå ud for at købe dig. Der er derfor bestemt ikke nogen tvivl om, at en af de 3 ovenstående forskellige typer af ovne bestemt er nogen, som du bør sørge for at få taget med i dine overvejelser, hvis du skal ud for at finde dig præcis den model, som har de bedste specifikationer til lige netop dig.

Læs også:

Hos Klartilbolig.dk har vi lavet en række forskellige artikler, som kan være nyttige for dig som forbruger at gå ind og tage et kig på, hvis du står og skal have gjort dig et køb af en ny miniovn. Du kan se en række af artiklerne her:

 • Fordele ved brug af miniovn – her kan du blive klogere på hvilke fordele, der for dig som forbruger kan være ved at anskaffe dig en miniovn.
 • Miniovn med kogeplader – Hvis du går og overvejer at få fat på en miniovn, hvor der er kogeplader på, så du har mulighed for at koge alt lige fra ris til æg, så kan denne artikel guide dig i forbindelse med dit køb af en ny miniovn med kogeplader.

Vi håber på, at du i vores miniovn test blev klogere på hvilken model, der er den helt rigtige for lige netop dig til dine behov!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *