Øg salgsprisen med disse tips

Det kan virke ulogisk, at man vælger at kaste penge i en investering, hvis man alligevel ønsker at sælge sin bolig. Men der kan være mange penge at hente, hvis blot man er villig til at investere lidt penge og tid i sin nuværende bolig. I denne artikel finder du gode tips til, hvordan du kan øge din boligs værdi og dermed få en højere salgspris.

Indholdsfortegnelse

Isolering

Isolering og efterisolering er noget, som virkelig kan ses på merværdien af din bolig. Det er ikke alle mennesker, som ønsker at kaste sig ud i at købe et hus, hvor taget skal udskiftes. Derfor kan du gøre din bolig mere attraktiv for potentielle købere samtidig med, at din bolig bliver mere værd. Lige her kan du finde et nyt ståltag, som man nemt kan ligge ovenpå de fleste tagtyper. Ved at udskifte taget får din bolig et bedre indeklima samt en lavere varmeregning, da varmen ikke længere blot vil fise ud igen.

Det er ikke kun taget, som kan sikre en god isolering. Man kan også efterisolere ydervæggene og lave en såkaldt hulmursisolering. Hvis din bolig er bygget inden 1980’erne er hulmuren i din bolig nemlig ikke isoleret, hvilket kan være grunden til, at din bolig har et dårligt indeklima. Så hvis du ikke føler for at investere i et nyt tag, så kan hulisolering af din boligs ydervægge være ideel for dig.

Haven

Der er blevet set eksempler på, at en husstand har formået at øge sin salgspris med 100.000 kroner ved blot at investere 2000 kroner i haven. Her er det vigtigt at nævne, at du ikke skal bestræbe dig efter at gøre det samme. Men ved at investere i haven, kan du med garanti øges salgsværdien. Dog er 100.000 kroner måske ikke lige så realistisk, så få ikke dine forventninger for højt. Det er typisk haven, som en potentiel køber først ser. Derfor er det vigtigt, at haven giver det helt rigtige førstehåndsindtryk. Haven er ligeledes med til at køber ser, hvilke muligheder der er i boligen. Hvis haven ligner en mark, så kan de næppe forestille sig varme sommernætter ude på terrassen. Så sørg for at få det til at fremstille, som den perfekte have. Klip hækken og slå græsset – det gør virkelig underværker. Plant blomster og andre planter, så haven får en hyggelig stemning. Dertil skal du selvfølgelig have et borde-bænkearrangement, som ligger op til en masse aktiviteter og hyggelige middage ude på terrassen.

Hvad så nu?

Når du så har fulgt alle disse ting, så har du med garanti øget din boligs salgsværdi. Derfor er det på tide at kontakte din lokale ejendomsmægler. Hvis du for eksempel er på udkig efter en ejendomsmægler i Odense, så bør du kontakte de forskellige selskaber og få en gratis salgsvurdering. Her er det efterfølgende vigtigt, at du vælger en optimistisk ejendomsmægler, som mener, at din bolig er mange kroner værd. Det er selvfølgelig også vigtigt at påpege alle de forbedringer, som din bolig har fået.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *