På disse punkter kan en landinspektør hjælpe med din boligsituation

Hvis du står i en situation, hvor du enten skal have ny bolig, have solgt en del af din grund til en anden ejendom, eller noget helt andet, er der rigtig mange af de scenarier, hvor det giver mening at få hjælp af en landinspektør. Det er bl.a. ting som udstykning af nye ejendomme og skelfastlæggelse.

 

Tilladelse til at bygge et nyt hus

Hvis du skal have ny bolig, og drømmen inkluderer et helt nybygget hus, kan du nemt blive lidt i tvivl om, hvor det er okay at opføre et nyt hus. Her kan en landinspektør hjælpe. De har nemlig styr på, hvor de forskellige skel er, og kan altså gøre dig sikker på, at du ikke bygger på en anden persons grund, eller et andet sted, hvor det ikke er lovligt for dig at bygge dit hus.

 

Udstykning og skel

Der er mange scenarier, hvor udstykning og skel af arealer kan komme i spil. Om det er, når du har en diskussion med naboen om, hvorvidt de store soldækkende træer egentlig står på din grund, om du skal have solgt en del af din grund til en anden privatperson, eller hvis du som investor skal have udstykket et stort stykke jord til at bygge nye huse på. Udstykning og skel er nemlig en af landinspektørernes spidskompetencer. De kan gå tilbage i arkivet, og bestemme om du skal have retten til at fælde naboens irriterende træ, sætte et nyt skel, der hvor du har solgt en del af din grund til en anden, eller fortælle dig om det sted du har valgt at bygge huse på, er okay. En landinspektør er altså en ekstremt god person at have med ind over boligprocessen, uanset hvordan situationen er, da de har mange forskellige funktioner, der kan blive brug for på et tidspunkt.

You may also like...