Projekter du kan gå i gang med i din have til sommer

Nu er det ved at blive sommer. Man kan mærke, at foråret er skudt godt i gang, selvom det af og til slår en smule tilbage i temperaturen. Mange bruger sommeren på at få lavet projekter udendørs, som skal laves, da det er mere besværligt om vinteren og også mindre tiltalende. Nogle har tonsvis af projekter kørende, og kan slet ikke finde tiden til dem alle, mens andre er en smule i tvivl, om hvad deres næste projekt egentlig skal være. Du kan her læse, om nogle projekter du kan gå i gang med til sommer, som du vil blive glad for og få meget gavn ud af.

Renover eller byg et skur

Et skur til alle redskaber og havegrej du ejer er en nødvendighed for en hver privat haveejer. Mange skure er lavet ud af træ, og er enten blevet en smule rådne eller gået i stykker. Hvis dit skur er det, er det helt klart et nyt eller renoveret skur, du skal beskæftige dig med som dit næste projekt. Du kan vælge kun at skifte nogle enkelte elementer ud som taget eller nogle rådne bjælker, men du kan også vælge at rive det hele ned, hvis du ønsker at bygge et helt nyt skur. Til den haveejer som ikke er den store gør det selv mand, kan du vælge at købe dig et skur i stedet. Find et redskabsskur her som du stille op i din have og nyde gavn af.

En køkkenhave

Dette er især godt til børnefamilier, da dine børn vil elske at så og se processen, af at afgrøderne vokser op ad jorden. Når du har bygget din køkkenhave og fyldt jord i, er det tid, til at finde de afgrøder du ønsker at have voksende. Du kan også vælge at have nogle årligt tilbagevende rabarber i køkkenhaven.

You may also like...