Reebok Titanium TX 1.0 Crosstrainer

Skal du have den ultimative crosstrainer, så skal du have en Reebok Titanium TXF 3.0 crosstrainer. Kvaliteten på denne crosstrainer minder rigtig meget om kvaliteten, på dem som du finder i de forskellige fitness centre. Det er altså med andre ord, en maskine i sindsyg høj kvalitet. Maskinen er lavet til, at have i hjemmet eller i et mindre motionscenter, og med dens mange funktioner er den perfekt til den kræsne motionist.

Gå til forhandler af Reebok Titanium TXF 3.0 crosstrainer

224b400821e490660235383526a54cd3Hvis du vil have en crosstrainer der er i lidt bedre kvalitet end alle andre, så er det denne, Reebok Titanium TXF 3.0 crosstrainer, som du skal have fingerne. i. Den kommer med et hav af forskellige funktioner som blandt andet indbygget 7” skærm, håndpuls sensor og trådløs pulsmodtager. Compatible med Apple’s produkter, og Bluetooth så du f.eks. kan tilslutte en iPad.

Den har hele 75 modstandsniveuer, som er meget mere end alle de andre crosstrainere på markedet.

 

Udover de mange funktioner, så er den også utrolig fleksible. Derfindes mange forskellige muligheder for, at tilpasse den til dig. Du kan både justere fodpladderne også kan du justere stængerne. Du kan på den måde lave den bedste og mest optimale indstilling til dig, så den er så god, som mulig for dig. –

 

Den kommer med en funktion, som giver dig mulighed for, at lave flere profiler. Det er ideelt, hvis i er flere forskellige mennesker der skal bruge den, da i så kan lave nogle pre-defineret indstillinger, som den selv kan finde frem, når man så skal bruge den. .Maskinen er generelt rigtig god, hvis man er flere brugere af den.

Gå til forhandler af Reebok Titanium TXF 3.0 crosstrainer

Så med bruger funktionen og de 20 programmer, har du mulighed for, at sætte nogle standard programmer, som den tager dig igennem, når man vælger din egen profil. Du vil også kunne holde øje med, om du forbedre dig med tiden.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *