Sådan gør du klar til julen derhjemme

Så er det igen tid til at finde det gamle julepynt frem fra loftet og klargøre boligen til årets juleaften. Har du børn derhjemme, så vil de elske at være med til at pynte op, lave små søde julekager og nyde den hyggelige julestemning som der altid skal være. Her giver vi dig et par gode tips til at gøre hjemmet hyggeligt i julen og samtidig gøre det til børnenes fest.

Indholdsfortegnelse

Lav selv julepynt

For børnene er der intet så hyggeligt som at sidde og lave julepynt sammen. Du kan på nettet finde en masse skabeloner som du kan bruge til at lave julepynt, det kan være små julenisser og julehjerter.

Sørg for at gøre det hyggeligt for børnene og lad dem bruge deres kreativitet. Der er intet der er forkert, så lad dem udfolde deres små kreative hjerne og lege med redskaberne de har til rådighed. Vær ikke den mor som fortæller dem hvad der er rigtig og forkert, vær i stedet den der laver varm kakao og hygger om dem.

Pryd facaden med julelys

I mange år synes man det var lidt for amerikaniseret med alt det julelys på facaderne. Men efterhånden er det de fleste huse som har julelys i enten et træ, på gavlen eller facaden. Det giver en hyggelig stemning og dine børn vil elske når i tænder op i det om aftenen.

Det er ikke kun udenfor at i bør pynte facaden godt op, det er ligeledes indenfor at i bør have lidt lyskæder, julelys og alle de andre ting som skaber den hyggelige julestemning.

Pynt et mægtigt juletræ

Til en rigtig juleaften, skal der selvfølgelig være et flot juletræ, som er pyntet med kugler, nisser og en stor julestjerne på toppen. Det er symbolet på en juleaften med et flot juletræ. Igen lad børnene stå for at pynte juletræet og gør det til en hyggelig dag.

Inden gæsterne kommer kan i ligge gaverne ind under juletræet, det er altid noget som er spændende for børnene og noget som de elsker at være med til. Har i endnu ikke styr på årets julegaver, så besøg disse to sider og find flere gaveideer på Gaven-til-far.dk og Gaven-til-mor.dk. Husk at være ude i god tid, der kan være rigtig mange penge at spare ved at købe julegaverne når du finder gode tilbud. Et andet tip kan være at købe julegaverne på Black Friday, her er der mange tilbud og dermed kan du spare rigtig meget.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *