Sådan kan du øge din boligs værdi

I takt med det større boligmarked, forøges konkurrencen tilmed, og vi må tænke i kreationer og ud af boksen, hvis vi ønsker, at vores bolig ligger i den høje ende af værdiskalaen.
Der er flere ting, man kan give sig i kast med, hvis man ønsker at øge sin boligs værdi, både når det kommer til sit eget ønske om at bo godt, men ligeledes, hvis man står over for et hussalg, og boligen skal have større salgschancer.

Indvendig renovering

Vægge og paneler
Er der småfolk eller husdyr i hjemmet, kan vægge og paneler godt vise tegn af det. En mulig køber kan godt bemærke dette ved en fremvisning, så vær på forkant og riv eventuelt gammelt, hullet tapet ned, mal væggene i en ny gang maling og reparer paneler for gok og skræmmer.

Gulv
Et gulv medtages hver dag, eftersom vi bruger det hele tiden. Har man trægulve, og er det nogle gamle nogen af slagsen, kan en gulvslibning og ny overfladebehandling være en god mulighed at gå i gang med. Det er muligt at låne gulvslibemaskiner ved sin nærmeste gulvforhandler.

Udvendig renovering

Taget
Som den udvendige makeover kan man starte med at tage et kig på husets tagoverflade. Er det utæt? Sidder nogle af tagstenene løse, der vil risikere at medføre dårlig isolation og personlige skader ved storm? Er der alger på taget? Gå taget igennem og se, om der er noget, der bør rettes op på.

Den gode udsigt i højden
Med et hus følger der som ofte en have med, i mindre eller større grad. Er din bolig i flere etager, kan man overveje at få tilbygget en altan med udgang fra soveværelset eller gennemgangen, hvor man her kan nyde sin morgenkaffe eller se solnedgangen om aftenen. Se mere på denne side for mulighederne til altantilbygninger.

Haven og fliserne
Haven er vores helle, vores fristed, det er her vi slapper af og samles med familie og venner. Gå derefter haven igennem for algeangreb på fliser, ukrudt i plænen og pynt haven med fine lanterner, havelamper og måske en lille fin køkkenhave, hvis du har grønne fingre. Alt sammen vil se sig godt ud til en boligfremvisning. Det vil se præsentabelt ud, men samtidig ligne, at der bor en familie.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *