Sådan vælger du din næste kontorstol

Ligegyldigt hvor mange timer, du bruger foran skrivebordet, er det vigtigt, at du sidder godt. En god kontorstol skal derfor leve op til nogle krav, hvis du skal have den optimale komfort. Det kan være svært at finde ud af, hvad en god kontorstol skal kunne, og hvordan du finder en stol, der passer til dig. Derfor får du her nogle råd, så du kan sidde godt, når du bruger tid ved skrivebordet.

Din kontorstol skal passe til dig

Når du skal vælge en ny kontorstol, er det vigtigt, at den passer til dig. Det betyder med andre ord, at du skal kunne indstille højden på stolesædet, justere ryg- eller lændehøjden og justere, hvor meget sædet skal vippe. Hvis en kontorstol har disse betjeningsindstillinger, kan du i langt de fleste tilfælde være sikker på, at du kan komme til at sidde ergonomisk korrekt. Det kan kræve lidt tid og tilvænning for at få indstillet stolen korrekt, men langt de fleste har nemt ved at mærke, hvornår de sidder optimalt på stolen. Kontorstole som disse er gode eksempler på stole, der er nemme at indstille, så de kan passe til dig.

Kontorstolen skal passe til din stil

Det vigtigste ved stolen er selvfølgelig, at den passer ergonomisk godt til din krop, så du kan undgå rygproblemer. Dog er det også vigtigt for mange mennesker, at stolen passer til indretningsstilen. Mange tror dog, at kontorstole ikke kan være pæne og passe ind i en ellers fin indretning; det er dog ikke sandt. Kontorstole findes i mange forskellige designs og farver, og derfor er det uden tvivl også muligt for dig at finde en stol, som både passer til din krop, dine behov og din stil. Hvis det er meget vigtigt for dig, at stolen passer til din stil, kan du finde nogle modeller, der overholder dine stilkrav og derefter tjekke, hvordan stolene kan indstilles.

 

You may also like...