Sjov leg til børnene indenfor

Når det regner i Danmark, og du skal holde ungerne beskæftiget indenfor, hvorfor så gøre det kedeligt? Hvorfor ikke skabe en ekstragod oplevelse? Det er ikke altid meget, der skal til for at skabe noget, der er anderledes, og som vil sidde fast som et rart minde og en god dag i hukommelsen hos de små. Når det er lidt anderledes, er det som ofte lidt sjovere, og du vil samtidig skabe bedre rammer for kreativitet, så dit barn kan udvikle sin fantasi.

Tegn uden for stregerne og uden for A4-papiret

Ofte synes vi voksne, at det er en gode ide at få børnene til at sidde ved et bord og tegne. Hvis vi skal tage udgangspunkt i dette og løfte tegneoplevelsen et niveau højere, hvorfor så tegne på papir, hvor man er afgrænset af størrelsen og formen på papiret? Hvorfor ikke lave hele bordet om til en tegneflade, hvor man kan udfolde sig kunstnerisk uden begrænsninger? Med papirsduge kan du skabe et kæmpe lærred for dit barn, og det bliver straks sjovere at sidde ved bordet og tegne og tænke stort.

Hæng papirsdugen op på væggen og skab et kæmpe lærred

Du behøver ikke sidde ved bordet for at tegne og udnytte, at du har en papirsdug du kan tegne på. Det kan være ekstrasjovt, at hænge papirsdugen på væggen, så dit barn kan føle sig som en kunstner, der maler et stort kunstværk. På den måde kan barnet lære at tænke kreativt og ud af boksen. Du kan også hænge dugen op på væggen efter den er blevet malet ved bordet. Hæng den for en stund på dit barns værelse eller i stuen for at anerkende det store stykke arbejde, dit barn har lavet. I kan selv klippe og bestemme, hvor store de forskellige lærreder skal være. Og når I har gæster kan i bruge dugen på bordet som en personlig dug med charme og sjæl.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *