Skab et hyggeligt vinterhjem i januar

Med januars begyndelse har de kolde temperaturer for alvor sat ind. Samtidig er julepynten kommet ned igen, og den hyggelige julestemning er dermed også kommet ud af hjemmet. Men du kan sagtens skabe et hyggeligt til resten af vinteren, selvom december er slut. Vi har samlet er par tips til hvordan du gør her.

Indholdsfortegnelse

Gør dit hjem personligt

Første råd, til hvordan du skaber et hyggeligt vinterhjem, er at gøre dit hjem personligt. Når du skaber et personligt hjem, kan du føle dig bedre hjemme og dermed også gøre din bolig hyggeligere.

Du kan fx gøre dit hjem personligt ved at putte forskelligt former for dekoration op. Især personlige ting, som møbler du har arvet eller billeder af venner og familie kan skabe et personligt hjem, som samtidig kan gøre din bolig hyggeligt, så du kan komme godt igennem det sidste af vinteren.

Du kan finde flere gode tips til en personlig indretning af din bolig på hjemlignemlig.dk.

 

Skab små hyggekroge

Når vi er meget indenfor i vinterperioden, gælder det samtidig om at skabe små hyggekroge, hvor du kan sidde med en god bog på de kolde dage.

Du kan skabe hyggekroge på uendeligt mange forskellige måder, og det gælder bare om at finde ud af, hvordan du kan skabe gode hyggekroge i dit hjem

Det kan fx være du har en god plads tæt på et vindue, hvor du kan sætte en god lænestol eller en ligge en madras med en masse puder.

Når du skal lave et par hyggekroge, gælder det om at lægge et par bløde tæpper sammen med et par gode puder, så det indbyder til hygge, når du kommer hjem fra arbejde.

Med et par hyggekroge, er du godt på vej til at skabe et hyggeligt vinterhjem, hvor du kan bruge mange timer.

 

Få dufte ind i hjemmet

En tredje måde at skabe god hygge i hjemmet, er ved at få lidt dufte ind i din bolig. Et par gode dufte kan gøre, at du bedre kan slappe af og koble af efter en lang arbejdsdag, og derfor er dufte perfekte til at skabe mere hygge i dit hjem.

Hvis du gerne vil have dufte ind i dit hjem, er det en stor fordel at variere duftene efter årstiderne, så du fx har en god blomsterduft om sommeren, der passer til hvordan vejret er udenfor.

 

Hold dit hjem rent

Sidste tip til hvordan du skaber et hyggeligt hjem, er ved at holde dit hjem rent. For at du kan slappe af, når du er hjemme, kan det være afgørende at der er ryddeligt og pænt. Hvis du kommer hjem til en bolig, hvor der er rod over det hele, kan det hurtigt være svært at slappe helt af.

For at holde dit hjem rent, er det en fordel at have en fast rengøringsdag. Mange ender med først at gøre rent, når det er blevet tilpas beskidt, men for at gøre dit hjem hyggeligt, er det en klar fordel hvis du gør rent, inden der er blevet så beskidt at du ikke længere kan holde det ud. En ugentlig rengøringsdag, kan derfor være med til at du bliver gladere for dit hjem.

Hvis du har mange hylder rundt omkring, er det også vigtigt at du der, har en fast orden, så dine Georg Jensen håndklæder fx er stablet flot, i stedet for at de ligger rodet på hylden ude på badeværelset. På samme måder kan der være mange andre steder i hjemmet, hvor det er vigtigt at der er en god orden, for at din bolig føles hyggelig.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *