Skab hyggestemning med ild i stuen

Der er intet hyggeligere end en sommeraften rundt om et bål, så hvorfor ikke tage følelsen med ind i stuen, og have den hele året rundt?
Der er intet, der skaber mere stemning end en hyggelig belysning, og der er ingen bedre belysning, end den, er kommer fra ild. Så gør atmosfæren i dit hus en tjeneste, og køb en brændeovn eller en pejs.

Skal man vælge pejs eller brændeovn?

Der findes flere forskellige måder at bringe det med ind i stuen. De to mest normale måder er en pejs eller en brændeovn.

Der er fordele ved både pejse og brændeovne – men hvad er forskellen? En pejs sidder inde i væggen, og tager derfor ikke plads. Tværtimod kræver det også, at du har vægpladsen til at sætte en pejs ind. En pejs er ofte meget større end en brændeovn, men du får et bedre udsyn til ilden, og den udgiver ofte også mere lys. En brændeovn fylder mere, men til gengæld kan du placere den stort set hvor du vil. Det er billigere at få en brændeovn monteret end en pejs, men prisen for en pejs og en brændeovn ligger ofte i samme prisleje.

pejs

En fordel ved at have en pejs eller en brændeovn installeret, er at du kan spare penge på varme. Der bliver udgivet rigtig meget varme, og kan nemt varme flere rum op.

Find et stort udvalg af lækre brændeovne på www.pejseringen.dk.

Sov trygt om natten med en god lås

En anden stor tjeneste du kan gøre dig selv og dit hus, er at være sikker på, at du har en fuldt funktionel og sikker lås, og et låsefirma tæt på dig, der kan hjælpe dig hurtigst muligt, hvis der opstår problemer med din lås, eller hvis du bliver låst ude.
Tryghed er en vigtig del af vores hverdag. Det er vigtigt at føle sig tryg, fordi ellers mister man evnen til at slappe af. Der kommer flere og flere ting, du kan gøre, for at forhøje sikkerheden i dit hus. Alarmsystemer er også en ting, der bliver mere og mere populært. Sikkerhed er en ting, der betyder meget for alle, og der er ingen grund til, at gå rundt og føle sig utryg.

Find hjælp til dine låse i København og omegn hos www.sesam.dk

Skærmbillede 2017-03-02 kl. 04.20.37

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *