Sofabord i eg – Moderne sofaborde i egetræ

Er du på udkig efter et sofabord i eg, så er du kommet til det rigtige sted – Med et bord i eg, er du næsten altid sikker på at det passer ind

Vi har skrevet lidt om de gode grunde til, at vælge et sofabord i eg, samt at vi har fundet nogle eksempler frem som vi anbefaler.

 

Indholdsfortegnelse

Hvilket sofabord i eg skal du vælge?

Der er flere forskellige former for borde i eg, og de alle sammen giver et forskelligt udtryk i din stue – Det afhænger også rigtig meget af, hvordan at sofabordet er behandlet.

Er du til et robust udseende så skal du have fat i et massivt sofabord i eg – Du er sikker på at få et bord i rigtig høj kvalitet, som ikke går i stykker de næste mange år!

Der er primært to former for grundtyper når det kommer til borde i eg – Det er sæbe- og oliebehandlet.
Et oliebehandlet sofabord i et får et meget varmt udtryk, og er mere gylden. Hvis du derimod er mere til et lyst design, så skal du have fat i et sæbebehandlet bord – Det har en mælkehvid tone og egner sig rigtig godt til hjem, hvor bordet ikke må have en for dominerende plads, og rummet måske er lidt småt, så alt skal være ”stort og åbent”

 

Rektangulær eller rund?

Der er utrolig mange forskellige former når det kommer til borde, men fælles for dem alle er, at de typisk er rektangulære eller runde – Så det afhænger meget af, hvad du foretrækker og hvad du har plads til i din stue.

Et rektangulær sofabord i eg er helt klart det mest populære da det fylder langt mindre end et rundt bord, også er det bare meget mere praktisk.

Det skal dog ikke udelukke og have et rundt bord stående, og det kan helt klart også anbefales, hvis det passer godt ind i stuen, og at man har pladsen til det.

 

Billige egetræsmøbler

Hvis du ikke ønsker at betale i dyre domme for egetræsmøbler, så er der rigtig mange billige forhandlere, og vi har fundet nogle af dem frem til dig her. Det er vigtigt at du vælger en forhandler der har gode billeder af bordet, samt har opgivet målene på det.

På den måde kan du hjemme fra computeren finde ud af, om det er lige præcis det bord, som du godt kunne tænke dig, samt om det har størrelsen.

 

Hvad er et godt sofabord i eg

Et godt bord det kombinere både funktionalitet samt et flot design i ét møbel – Du skal vælge en type, som passer ind i din indretning, og det gælder både farve og formen.

Yderligere skal du finde ud af, hvilken behandling at dit sofabord skal have.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *