Sommerfest – Sådan gør du hjemmet klar til årets store sommerfest..

Har du inviteret hele familien til en stor sommerfest og mangler du lidt et overblik over hvordan det hele skal komme til at spille sammen, så guider vi dig her til at fokusere på de vigtigste ting og få holdt en god og sjov sommerfest for hele familien.

Klartilbolig_537573

Indholdsfortegnelse

Få ordnet haven og slået græsset

Hvis de lover godt vejr, så er det bare med at holde festen ude i haven, det gør det hele lidt sjovere og lettere når man kan grille ude i haven, børnene kan spille fodbold og lege, de kan kravle i træet og have det sjovt. Det hele bliver altid lidt mindre formelt når man er i haven og det er ofte opskriften på en god sommerfest. Det første du skal få styr på inden dagen er at få ordnet haven lidt, det behøves ikke være sådan at alle dine blomsterbede står knivskarpt, men sørg for at græsset er slået og haven er ryddet op.

Få styr på mad og drikke

Det næste du skal have styr på er det mere praktiske, hvor mange kommer der til festen og hvad skal i have at spise. Mange familier vælger en mere enkel løsning, nemlig at alle selv tager en ret eller to med og når man så kommer til festen, så stiller man det på et bord og så kan man prøve lidt forskelligt. Det er en god måde at gøre det på da man så slipper for at skulle lave det hele selv og med denne metode kan man også prøve noget forskelligt og udveksle lidt opskrifter.

Hold et brag af en fest

En rigtig sommerfest i haven er også en sommerfest med leg og spil. Det kan være du kan finde det gamle spil dart frem og her kan man spille lidt mens man drikker en kold øl. Du kan med fordel også sætte et par mål op i haven så børnene kan spille fodbold. Et spil kongespil hvor man deler familien op er også altid noget som er sjovt. Hvis du samtidig kan finde på en præmie som kan sættes på højkant, så er du helt sikker på at hele familien vil være med i legene og festlighederne. En sådan præmie kunne være en oplevelsesgave, se flere her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *