Sørg for at dit barn første seng er den rigtige seng

Når man bliver forældre for første gang er der utroligt mange nye ting, som man skal have gjort klar, inden den lille ny ankommer. Og alt den forberedelse kommer nødvendigvis til at ændre en hel del på ens eksisterende indretning. Men selvom man selvfølgelig vil kunne se det i hele hjemmet, så er det primært det nye børneværelse som skal klargøres til den lille babys ankomst. Alle de ting man skal have gjort klar tæller blandt andet børnesikring, puslebord, børnetapet osv. men den vigtigste nye del er hjemmet er naturligvis babyens første seng. Læs mere her.

Babyens yndlingssted

Det er helt uundgåeligt, at den lille kommer til at bruge enormt mange timer i sengen, og derfor skal den selvfølgelig være af højeste kvalitet. En lille baby tilbringer omkring 18 timer i sengen eller vuggen i døgnet, og derfor skal babyen have det så behageligt som muligt. Nogen gange kan det dog være besværligt for forældrene at få barnet til at sove, derfor skal sengen selvfølgelig være så indbydende som muligt.

Kreativ seng

Man siger at de helt små børn lære utroligt meget af alle de indtryk som de får i løbet af deres første år, og selvom det måske ikke virker sådan, så kan det godt betale sig at omringe den lille ny med kreativitet og sjove omgivelser. I den forbindelse findes der flere forskellige senge som er designet til at se ud på forskellige måder, til drenge er det muligt at få senge som er formet som racerbiler, imens pigerne kan få senge der ligner slotte. Til de helt små kan krybberne være i bestemte farver og sjove mønstre, som de kan se på.

Sikker seng

Når babyerne er helt små, så kan de ikke styre sine egne bevægelser, og de vil derfor risikere at falde på jorden, forældrene ikke passer på dem. Så det vigtigste ved deres første seng eller krybbe er selvfølgelig sikkerheden. Når ens barn bliver lagt til at sove, skal man sikre sig, at det er umuligt for barnet at falde ud af sengen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *