Undgå indbrud, når du er på ferie

Du har helt sikkert hørt historier om folk, der har været udsat for indbrud, imens de har været rejst væk på ferie. Det er bestemt ikke noget, man ønsker, skal ske for sig selv. Det ville selvfølgelig være virkelig træls, hvis det skete, men selv tanken om, at det kan ske, kan ødelægge meget på en ferie. Det er ikke rart at skulle rende rundt med de bekymringer en hel ferie. Men faktisk er der flere ting, du kan gøre, for at sikre dit hjem bedre mod indbrud.

Indholdsfortegnelse

Tyverisikring

Der findes virksomheder, som hjælper dig specifikt med at undgå indbrud ved f.eks. at tyverisikre dit hjem. Tyverisikring kan gøres ved større eller mindre indgreb. Det er f.eks. sådan noget som fastskruning af vinduer eller ekstra låse. Hvis dine låse, vinduer og døre bliver mere sikre, vil du også kunne sove mere trygt om natten eller nyde din ferie bedre.

Få hjælp af dine naboer

Hvis du gerne vil undgå indbrud, kan du lave en aftale med dine naboer om, at I hjælper hinanden, når I tager på ferie hver især. For at undgå indbrud handler det bl.a. om at sørge for, at dit hus ser så beboet ud som muligt. Dine naboer kan bl.a. hjælpe med at tømme din postkasse, rykke lidt rundt på tingene i forhaven eller tænde lys indenfor om aftenen. Det samme kan du gøre for dem, når de er væk.

Automatiske lamper

Er du typen, der rejser ofte, kan det være smart at investere i lamper, som kan tænde og slutte automatisk på bestemte tidspunkter. Hvis du rejser ofte, er det træls at skulle være meget afhængige af dine naboer, så derfor er det en god løsning. Hvis der er lys om aftenen, vil det være med til at skræmme tyvene væk fra dit hus.

You may also like...