Få en god sommer i haven

Nogle vil måske mene, at en af de bedste ting ved at have et hus er, at der er en dejlig have, hvor man kan nyde de dejlige, lange sommerdage sammen.

For når den dejlige, varme tid på året nærmer sig, har vi pludselig et helt ekstra rum i hjemmet – nemlig det udendørs rum. Men det er ikke alle, der ved hvordan de får mest muligt ud af deres have. Så her er et par gode råd til dig, der gerne vil gøre jeres have til et lige så hyggeligt sted at være, som tv-stuen.

Skab en terrasse der passer til jer

Et godt sted at starte er, at se på hvordan du kan skabe hyggelig rum, selvom der ikke er nogle vægge. Der er mange forskellige måder man kan lave en inddeling på, og en af de bedste er, at lave terrasser.

En terrasse skaber den perfekte overgang mellem inde og ude og definerer samtidig et udendørs rum, som I kan fylde med det der giver mening for jer. Det kan være her I etablerer den faste grillplads, eller her I sætter jer til rette med et glas vin i jeres udendørs sofaer. Det handler om, at I får skabt netop det rum, som I drømmer om.

Tip til indretning af terrasser

Når man har en eller flere terrasser at nyde sommeren på, så er de gode sommerminder nærmest allerede i hus. Men hvordan sikrer du den bedst mulige stemning? Her er et par gode råd til indretning af din terrasse:

  • Udnyt pladsen godt. Har du måske både plads til grill og siddeområde?

  • Indret med potteplanter – det er både dekorativt at kan bruges som rumdeler

  • Husk den gode belysning. Det kan enten være en flot lyskæde eller udendørs lanterner.

  • Hav en kurv med tæpper klar, så I ikke behøver at stoppe hyggen, når det bliver køligt.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *