Telte til børn – En hyggelig hule på børneværelset

Telte til børn er en perfekt måde, at skabe en hyggelig oase på børneværelset, hvor barnet både kan lege og slappe af med en bog.

Mange børn kan godt lide at lege i en hule, eller bare ligge og slappe af med en bog eller iPad’en, da det giver dem en tryghed.

Derfor kan det være en rigtig god investering til børneværelset, at købe et telt til børn.

Indholdsfortegnelse

5 fede telte til børn:

Vi har fundet frem til 5 fede telte til børn, som vi synes er rigtig fede og som dit barn med garanti også vil finde fede.

 

piratskib teltPiratskib telt

https://www.babytoys.dk/shop/telt-som-piratskib-231p.html
Dette telt kan give rigtig mange timers glæde og leg, og kan bruges til rigtig meget. Dette er et af de fedeste telte til børn, som vi har fundet frem til – Det har både en rigtig god størrelse, er lavet i rigtig god kvalitet, også sidst, men ikke mindst er der mulighed for at bruge det i rigtig mange forskellige lege.

Det er et popup telt, hvilket betyder at du ikke skal bruge tid på at samle det, men blot pakke det ud af indpakningen. Der er 2 døre i teltet, hvilket giver mulighed for at kravle igennem det.

 

Prinsesse teltPrinsessetelt i Pink

https://www.babytoys.dk/shop/prinsessetelt-i-pink-233p.html

Dette telt er helt perfekt til den lille prinsesse derhjemme – Det er et rundt popup telt, som er udformet som en borg, hvor prinsesserne jo bor på – Teltet har 1 dør, og 2 vinduer så der er masser af ventilation i det.

Teltet er stort nok til at der kan sidde et par mindre børn inden i det, eller et større barn kan ligge inde i det, som en lille hule med tæpper og puder.

 

Dukketeater teltDukketeater telt med dukker

https://www.babytoys.dk/shop/dukketeater-med-dukker-244p.html

Med dette telt er du sikrede mange timers kreativ leg for dine børn, teltet kommer med et stel i massivt træ, og siderne i stof – Det er designet til at ligne et klassisk dukketeater. Det er et af de få telte til børn, som kommer med ekstra udstyr – i dette tilfælde er det hånddukker, som kan bruges i dukketeateret som følger med.

Med dette telt til børn er du garanteret mange timers leg for dit barn, og masser af underholdning for dig!

 

Måne- og stjerne telte til børn
Måne- og stjerne telt til børn

https://www.babytoys.dk/shop/maane–og-stjerne-230p.html

Dette telt har samme form som det prinsessetelt i pink, som vi har skrevet om – Det er et klassisk popup telt, med et måne- og stjerne design, så det kan bruges både til drenge og piger. Det er perfekt at have stående på værelset, og kan give mange timers leg!

 


Tipi telt til børn

https://www.babytoys.dk/shop/tipi-telt-zigzag-1904p.html

En klassiker når det kommer til telte – nemlig tipien som går op i en spids – Dette telt har dit barn med garanti set på film eller tv før, hvilket gør det til en rigtig sjov ting at have stående hjemme på værelset eller i haven.

Det kommer sammen med en opbevaringspose, som er utrolig praktisk til at pakke teltet ned med.

 

UV-telte der beskytter mod solen

Det er en kendt problematik at det kan være svært, at have en baby med udenfor, hvis den er under 6 måneder. Det skyldes at det frarådes at bruge solcreme på babyer på under 6 måneder – Det er der heldigvis en løsning på!

Med et smart UV-Telt, som har et UV-Index på 50 kan du uden problemer have dit barn med ud i solen, f.eks. en tur på stranden uden at du skal bekymre dig for, om barnet blivet solskoldet.

 

Baby UV-Telt

http://www.eurotoys.dk/main/index.asp?site=76&vn=242-637906

Til de helt små babyer på under 1 år, så kan dette telt anbefales – Det koster cirka 350 kroner, og pengene er givet rigtig godt ud.

Teltet måler 60x82x45, og er derfor perfekt til børn under 1 år.

Det giver mulighed for barnet for at lege inde i teltet, og stadig få frisk luft – Yderligere kommer det med et myggenet, så du ikke skal tænke på om dit barn bliver stukket af myg eller andre insekter mens i er udenfor.


UV-Index: 50

 

UV-Telt til større børn

http://www.eurotoys.dk/main/index.asp?site=76&vn=242-637913

Dette UV telt er et af de mest populære telte til børn om sommeren, da det kan bruges til børn helt op til 5 års alderen. Det har en rigtig god størrelse, hvor barnet har mulighed for at sidde inden i det og lege uden, at være udsat for solens UV stråler.

Teltet måler 80x85x85 så der er masser af plads til dit barn at boltre sig på.

Teltet kommer i en lille taske, som giver dig mulighed for at pakke det sammen så det ikke fylder særlig meget under transport.

 

UV-Index: 50

screen-shot-2016-09-15-at-23-51-31Popup UV-telt til børn

http://www.eurotoys.dk/main/index.asp?site=76&vn=09-083156

Hvis du vil have det bedste af det bedste, og det telt med mest plads, så er det dette telt, som du skal have. Teltet er perfekt at have med på stranden ved, at det er et popup telt, så du derfor ikke skal bruge tid på opsætning af teltet.

Yderligere er taget i teltet isoleret, hvilket hjælper på at holde teltet køligt, så barnet kan tage en kølig pause inde i teltet.

Teltet måler 104 cm i højden, og har en diameter på 104 cm.

 

Sæt flere telte sammen med tunneler

De fleste af de telte der er på markedet kan typisk kobles sammen ved at benytte sig af tunneler – Du kan på den måde bygge en hel række af telt sammen, og lave en labyrint ud af det.
Det giver dig og dine børn ekstra meget sjov, og giver jer rigtig mange lejligheder for, at lave sjove sammensætninger, og sjove lege.


 

Læs også: Telt til børn pris – I denne artikel kan du læse mere omkring prisen på forskellige typer af telte til børn, så du kan sikre dig, at du får fundet dig et sted at handle, hvor prisen er fornuftig.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *