Blandingsbatteri til bad – Find det bedste blandingsbatteri til prisen!

Det er noget som vi alle bruger stort set dagligt, men egentligt noget, som vi sjældent skænker en særlig stor tanke. Det er nemlig blandingsbatteriet i vores bad, som vi bruger hver evig eneste gang, vi er i bad.

Nogle er simple og kan blot tænde og slukke, samt justere temperaturen. Hvor der er andre blandingsbatteri til bad, som er mere avanceret og har flere udgange, og har mange flere indstillingsmuligheder.

Vi vil til at starte med komme med 4 anbefalinger til blandingsbatteri til bad, som vi har spurgt eksperter inden for VVS branchen om.

Indholdsfortegnelse

Blandingsbatterier vi anbefaler

Vi har fundet frem til de blandingsbatterier, som vi har fået anbefalet af vores eksperter på området. Det er blandingsbatterier med forskellige design, og i forskelligt prisleje.

 

Damixa TMC Termostatbatteri – Kar/brus

Gå til forhandler

Dette blandingsbatteri er en klassiker i rigtig mange hjem, og har et stilrent design, som har været på mode i rigtig mange år. Dette batteri giver dig både mulighed for at have tilsluttet et almindeligt brusehoved samt, at bruge det til at opfylde et badekar.

Denne version er uden forkromet rosetter, hvilket vores næste anbefaling har.

 

2Damixa TMC Termostatbatteri – Kar/brus – Forkromet rosetter

Gå til forhandler

Dette blandingsbatteri er stortset magen til batteriet, som er nævnt ovenover – Batteriet er monteret i rigtig mange hjælp allerede, og er i utrolig høj kvalitet.

Den eneste forskel på dette blandingsbatteri til bad i forhold til modellen, som er nævnt ovenover er at denne har forkromet rosetter, og derfor er hele blandingsbatteriet i krom.

 

3Tradition TMC kar/brus – med kar tud

Gå til forhandler

Dette gammeldags blandingsbatteri har vundet stor indtog hos mange danske hjem, og det er helt klart pga. charmen i dette gammeldags designs, som dette blandingsbatteri fra Damixa er kommet med.

Det er utrolig højt kvalitet, og du kan forvente et trofast batteri mange år frem i tiden.

 

4Gustavsberg – GBG Coloric karbat. Sort.

Gå til forhandler

Dette amatur er til dig, som gerne vil have noget anderledes i dit badeværelse. Med dette blandingsbatteri i sort, får du et høj kvalitets batteri fra Gustavberg.

Dette blandingsbatteri til bad giver dig også muligheden både for at fylde et badekar, samt at sende vand ud til et brusehoved. Det er derfor perfekt til dig, som i hverdagen bare foretrækker et brusebad, men i weekenden elsker et karbad.

 

Vandsparefunktion

Der er rigtig mange penge og spare ved, at få et blandingsbatteri med vandsparefunktion. Iflg. flere test viser det sig at, hvis man vælger et blandingsbatteri med vandsparefunktion, er der mulighed for at spare op til 2000 kr. om året pr. person.  – Måden at vandsparefunktionen virker på er, at når du når 50% så møder du modstand, hvilket minder dig om at du burde stoppe der.

Der er altså rigtig mange penge og spare, hvis man som familie investere i et blandingsbatteri med en vandsparefunktion.

Temperaturregulering

På alle blandingsbatterier sidder der en termostat, som sørger for at du kan justere, hvor varmt at vandet skal være. Du kan på den måde vælge den helt rette temperatur til lige netop dit behov, når du tager et bad.

Skoldningssikring

På rigtig mange amaturer sidder der en skoldningssikring, som sørger for at man umiddelbart ikke kan skrue vandet højt op. Skoldningsspærren sidder typisk ved 37-40 grader C, hvor der enten er en knap at man skal trykke ned for at skrue højere op, eller også møder man modstand der.

Det kan anbefales at vælge et blandingsbatteri til bad med skoldningssikring, hvis man har børn i huset.

Hvilket blandingsbatteri til bad skal jeg købe?

Det er svært og sige lige netop, hvilket blandingsbatteri, som du skal købe. Det afhænger meget af hvilket behov du har, samt hvad du har af ønsker til design. Vi kan helt klart anbefale dig at tage et kig på vores anbefalingsliste, og tage et kig på dem, og se om de passer til dit behov.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *