Polyrattan havemøbler – Se det store udvalg af havemøbler i Polyrattan

Igennem de sidste årtier har kvaliteten af havemøbler forbedret sige meget, hvilket blandt andet har givet os de populære Polyrattan havemøbler. Vi vil i denne artikel forklarer dig mere om, hvad det egentligt for et materiale, Polyrattan. Også vil vi ikke mindst komme med nogle gode tips og tricks til, at finde frem til billige Polyrattan havemøbler.

 

Indholdsfortegnelse

Materialet

Det specielle materiale, Polyrattan, er et plastprodukt som ikke tager skade af solstråler, regn eller sne og frost. Det er altså et produkt, som man roligt kan sige passer rigtig godt til de danske haver, og det danske vejr.

Det betyder at møbler der er lavet i polyrattan, hvilket man typisk ser er flettet møbler kan holde sig i rigtig mange år uden, at du skal bruge tid på vedligeholdelse, af dem.

Dog skal du være opmærksom på, hvilket materiale som Polyrattan er flettet omkring, da det selvfølgelig godt kan ruste og komme i dårlig stand.

Nogle modeller er flettet rundt om stålstel, hvilket betyder at stellet med årene vil ruste, hvor at de modeller, som er flettet rundt om aluminiumsstel de ikke ruster pga. materialet.

 


screen-shot-2016-09-14-at-20-10-11Solvogn i polyrattan

http://www.havemoebelland.dk/anne-solvogn-sort-p-690.html

Er du på udkig efter en solvogn, som kan holde sig i rigtig mange år ud i fremtiden, og stadig være behagelig at sidde i? Så kan en solvogn i polyrattan være et rigtig godt valg. Som alle andre polyrattan havemøbler, så er pengene givet rigtig godt ud da produkterne kan holde sig i rigtig mange år før, at de skal skiftet ud igen.

Der er lavet rigtig mange forskellige solvogne med polyrattan – og du kan derfor med sikkerhed finde en solstol, som passer lige præcis ind i jeres have uden, at du skal lede alt for længe efter den.

Det er vigtigt at når du er på udkig efter en solvogn i polyrattan, at du sørger for at den er med aluminiumsstel, som vi forklarede ovenfor, så ruster de ikke, som stålstel gør.

Yderligere er det vigtigt at komforten er i top på den. – De fleste polyrattan solvogne sidder man rigtig godt i med en havehynde på, men du skal være forberedt på, at returnere den, hvis du ikke synes den er behagelig at bruge.

 

Det kan også anbefales at gå ind i en fysisk butik og prøve den først, og derfor bestille den derhjemme, da man typisk kan finde dem til en væsentlig billigere pris på internettet.

 

Sofa i polygattanSofa i polyrattan

 

En sofa i polyrattan giver dig rigtig mange muligheder for, at indrette et hyggeligt loungeområde udenfor, som kan bruges om vinteren. Fordele ved at vælge en sofa i polyrattan frem for mange andre materialer er at de kan tåle at stå udenfor, og du derfor ikke behøves at tage dem ind om vinteren for, at de skal undgå sne og frost.

Der findes rigtig mange forskellige sofaer i polyrattan, som giver dig en god mulighed for at indrette et rigtig hyggeligt område i haven, hvor man kan sidde og nyde en kold øl under solens stråler.

Det behøves ikke at være dyrt at anskaffe sig en sofa i polyrattan, det kan typisk gøres for så lidt som et par tusinde kroner også op efter der.

Du skal huske på at Polygattan havemøbler er en rigtig god investering da de kan holde til meget mere, og kan holde i mange år pga. det materiale, som de er lavet af. De tager altså ikke skade af vejret, og det er derfor intet problem at have dem stående udenfor hele året.

 

screen-shot-2016-09-14-at-20-09-12Havemøbelsæt i polyrattan

http://www.havemoebelland.dk/geneve-havemoebelsaet-p-557.html

Når man snakker om havemøbelsæt så tænker man som regel et bord og fire stole, som er det klassiske at have stående i sin have.

Det er her at man typisk sidder udenfor og spiser aftensmad om sommeren når man griller, også er det helt perfekt at stående, hvis man får besøg om sommeren.

Priserne for et havemøbelsæt i polyrattan er højere end et almindeligt billigt havemøbelsæt – Men du skal tænke på, at et havemøbelsæt i polyrattan holder i minimum 5 år, hvilket betyder at du ikke skal ud og købe nye havemøbler bare fordi at vinteren har været lidt hård ved dem.
På lang sigt kan det altså derfor godt betale sig, at købe et havemøbelsæt i polyrattan, da polyrattan havemøbler holder i så lang tid. Vi har set eksempler på, hvor deres havemøbler har holdt i op til 10-15 år!

Det anbefaler vi!

Sidst, men ikke mindst, så har vi et enkelt godt råd til dig for, at få mere ud af dine polygattan havemøbler. Vi anbefaler at du køber nogle gode havehynder, og lægger i dine polygattan havemøbler – På den måde øger du komforten i dem, og får meget mere ud af dem.

You may also like...

2 Responses

 1. Andreas P siger:

  Hej,

  Et hurtigt spørgsmål – ved vi hvor miljøvenligt polyrattan er ? Mere om vi kommer til at se mere til det i fremtiden?

  /// Andreas

  • Hej Andreas,

   På stående fod må jeg faktisk give dig svar skyldig, men jeg prøver at undersøge sagen mere, og læse om de materialer der bliver brugt for at fremstille denne form for møbler, også vender jeg tilbage asap!

   – Simon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *