Isolering af tag – Spar penge på varmeregning – Pris og tilbud

Der kan være en del penge at spare ved, at foretage en isolering af tag – Da mange gamle huse kun har 100 mm isolering i taget, hvor det nu anbefales at 4-500 mm isolering. Det er altså 4 til 5 gange mere isolering, end hvad der blev lavet før i tiden.

 

Indholdsfortegnelse

Forskellige isoleringstyper af tag

Der er flere forskellige måder at isolere dit tag på, og de har alle deres fordele og ulemper, som vi vil forsøge at gøre dig klogere på.

Isolering af tag udefra

Det er blevet lovpligtigt at isolere dit tag, hvis du alligevel skal skifte tagbelægningen, men kun, hvis du skal skifte mere end 50% af taget. Man skal minimum isolere 340-360 mm iflg. den nye lovgivning.

Ved isolering af tag udefra, så isolere med taget mellem tagspærene, hvilket er et stort indgreb. Da det kræver at man har taget af, så er det utroligt dyrt at isolere på denne måde, hvis man ikke i forbindelse med en anden lejlighed såsom nyt tag, skal have taget af.

isolering af tag indefra

Det mest simple og billigste måde at få isoleret sit tag er, at gøre det indefra. Den aller letteste måde at foretage isolering af tag indefra, er hvis du har et ubeboede loft, hvor at man kan ligge isoleringen helt ind til skråvæggene.

Hvis du bruger loftet til opbevaring, så er det vigtigt at du sørger for at der er ryddet op, så der er plads til håndværkerne til at arbejde deroppe. Yderligere når der isoleres indefra, så skal der lægges dampspærre yderst i den væg, som vender ind imod loftet, da man på den måde beskytter isoleringen mod fugt.

Det koster i omegnen af 30.000-40.000 kroner. at få efterisoleret et hus på mellem ca. 150-200 m2.

For at få den bedste pris, så kan det helt klart anbefales at indhente 3 tilbud, fra forskellige håndværkere, så der er mulighed for at sammenligne priserne og vælge det, som passer dig.

isolering af fladt tag

Har du et fladt tag, så er det ikke umuligt at efterisolere dette. Det kræver blot at du har tagbeklædningen af, så det kan man fordel gøres i forbindelse med, at du alligevel skal have lavet ny tagbeklædning, da taget i den forbindelse allerede er af huset.

Hvis du ikke skal have ny tagbeklædning, så er der mulighed for at man kan isolere oven på den gamle tagbeklædning, også ligge et nyt lag tagbeklædning oven på den anden.

Hvis man vælger og gøre det, når man skal have udskiftet tagbeklædningen, så skal man regne med en pris på ca. 1.500-2.000 kroner pr. kvadratmeter.

Hvis du vælger at lave et lag oven på den nuværende tagbeklædning skal du forvente en pris på 1.000-1.500 kroner pr. kvadratmeter.


Indhent tilbudFå 3 tilbud på isolering af tag her!


Find den bedste pris på isolering af tag, få 3 tilbud på isolering af dit tag, og oplev en stor besparelse på din varmeregning.

Få den bedste pris på isolering af tag

Hvis prisen er en vigtig del af isolering af tag, så skal du helt klart gøre det indefra, da det klart er billigst. Det kan være svært at vælge den rigtige løsning, så derfor anbefaler vi, at du får 3 tilbud på den, så du kan se, hvad forskellige håndværkere anbefaler – Dog vælger langt de fleste mennesker isolering af tag indefra!

Det kan forventes at du kan spare mellem 3.500-5.000 kroner om året ved, at isolere dit tag yderligere. Derfor kan isolering af tag typisk tjenes ind på omkring 10 år, hvis man vælger at foretage en isolering af tag indefra.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *