Kettler Crosstrainer Cross P Moto

Kettler Crosstrainer Cross P Moto er en af de nyere modeller, som er computerstyrede. Det er endnu en forholdsvis ny teknik, at crosstraineres modstand bliver computerstyret. Det her før i tiden altid været gjort via. gamle, og mere manuelle metoder, men i takt med, at alting bliver mere elektronisk så gør træningsredskaber det også. 

–>Gå til forhandler af Kettler Crosstrainer Cross P Moto<–

Med dens motoriserede bremsesystem, som anvender magnet styring, får du en maskine med 16Kettler Crosstrainer Cross P Motoforskellige niveauer af modstand. Det er ekstremt nyttigt, at kunne skifte modstand, da du på den måde vil kunne lave interval træning. De sidste par år er det blevet ekstremt populært, at benytte sig af intervaltræning, da det er med til, at presse kroppen mere. På mange andre træningsmaskiner udover denne Kettler Crosstrainer Cross P Moto har det været ret besværligt, at udføre interval træning. Det skyldes, at når man skulle stille modstand skulle det gøres manuelt ved, at man stillede på en lille knap, der skulle drejes.

 

Nu er det muligt, at gøre det på den indbyggede computer, som Kettler Crosstrainer Cross P Moto kommer med. Udover de nye og alternative metoder til, at styre modstanden af din træning, så har den også 12 programmer, som du kan træne efter. Du har derfor mulighed for, at skifte træningsprogram jævnligt, så det ikke bliver kedeligt.

Den indbyggede computer i Kettler Crosstrainer Cross P Moto har også mulighed for, at køre en pulsstyret træningsprogram, som heletiden tilpasser sig efter din puls.

 Gå til forhandler af Kettler Crosstrainer Cross P Moto

Et pulsstyret træningsprogram vil kunne hjælpe dig til, at opnå bedre resultater ved, at den bliver ved med, at presse dig til det maksimale, og konstant beregner, hvilket område din puls skal ligge i for, at den er mest effektiv. På den måde kan du med kortere træning opnå meget mere, end hvis du trænede i langtid, med en konstant puls. En varietet puls er en rigtig god måde, at få mere ud af sin træning på.

Kettler Crosstrainer Cross P Moto – køb den billigt via nettet

Det at finde sig en Kettler Crosstrainer Cross P Moto behøves ikke nødvendigvis at være en særlig dyr fornøjelse for dig som forbruger, hvis du ellers bare sørger for at gå ud for at få gjort dig et køb af lige netop denne variant et af de helt rigtige steder. Er du som forbruger på jagt efter et godt sted at handle, når du skal finde dig denne model, så kan du helt klart få meget ud af at sørge for at tage dig et kig på det link, som du vil kunne finde ovenfor i denne artikel. Her har vi linket ind til produktet hos en forhandler, der har denne crosstrainer til en særdeles fornuftig pris, der gør, at du som forbruger er sikker på at få meget for dine penge ved købet af en Kettler Crosstrainer Cross P Moto.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *