Vælg den rigtige printer

Selvom vi i dag bruger mindre papir sammenlignet med for 20-30 år siden, så er det i dag stadig de færreste, der kan undvære en god printer. En god printer kan være brugbar i mange henseender. For eksempel hvis du skal udskrive ting til underskrift, billeder, lister eller lignende. Hvis du ikke er ekspert i teknologi, hvilket de færreste er, kan det virke uoverskueligt at finde den helt rigtige printer. Det behøver det dog langt fra være.

Indholdsfortegnelse

Kend dine behov

For at kunne vælge den rigtige printer, er det vigtigt at kende dine udskrivningsbehov. Først og fremmest skal du tænke over, hvad du typisk skal udskrive. Er det billeder, eller er det almindelige dokumenter? Tænk også over, hvor meget du har brug for at udskrive. Skal printeren bruges på kontoret, hvor der bliver udskrevet meget, giver det mening at vælge en printer med en hurtig udskrivningshastighed, så der ikke opstår kø ved printeren.

Skal du for eksempel bruge en printer i hjemmet, og har du ikke behov for at printe så ofte, bør du overveje en printer med toner. Blæk kan nemlig godt tørre ud, hvis de står for længe uden at blive brugt. Når du kender dine behov kan du let få vejledning i en forretning og den vej igennem finde frem til en printer, der passer godt til det, du skal bruge den til.

Sammenlign priserne på printere

Der kan være penge at spare, hvis du sammenligner priserne på printere hos de forskellige forhandlere. Der er stor konkurrence på markedet, så det kommer dig som forbruger til gode, da det betyder at der ofte er priskrig på printere. Har du fundet ud af, at du for eksempel skal have en bestemt HP printer, så kig priser hos de forskellige forhandlere. De har ofte mange af de samme printere fra eksempelvis HP (Hewlett-Packard), Brother, Canon og lignende brands. Derfor har du som forbruger typisk nogle valgmuligheder i form af, hvor du ønsker at købe din nye printer. Inden du bestiller din nye printer fra eksempelvis HP, så husk også altid at indregne prisen på fragt og eventuelt også toner/blæk, når du skal lave din bestilling første gang.

Hvordan skal du udskrive?

Skal du bruge et kabel, eller skal du udskrive via WiFi? Alt efter hvordan du ønsker at foretage dine udskrivninger, er det selvfølgelig vigtigt at vælge en printer, der understøtter dette. De store brands som HP og Brother gør det let for dig at udskrive dine dokumenter via mobile enheder, hvilket kan være rigtig praktisk, hvis du bruger din mobiltelefon meget i dit daglige arbejde – eksempelvis hvis du tjekker mails på mobilen. Køber du for eksempel en HP printer, kan du bruge deres smarte app for nem udskrivning.

For at opsummere er det vigtigt at kende dine behov, før du vælger en printer. Dernæst husk altid at sammenligne priser hos de forskellige forhandlere, da der kan være penge at spare. 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *