Billig kreatin pulver

Kreatin pulver er de seneste år blevet et populært kosttilskud, og igennem sund kost og rigtig brug af kosttilskud, kan det give en del ekstra til din træning. Der er en grund til, at folk have valgt, og bruge kreatin i deres styrketræning. Blandt andet er det fordi, at det giver folk mulighed for, at arbejde ekstra hårdt når de træner, og på den måde kan de lettere opbygge større muskler.

Der findes forskellige former for kreatin pulver, her kan blandt andet nævnes både mikroniseret og krystalliseret kreatin pulver, men hvad er så bedst? Vi har vores helt klare mening om det, som de fleste andre der benytter sig af kreatin pulver i Danmark, også har. Det er nemlig den mikroniseret form for kreatin, da kroppen har lettere ved, at optage det i kroppen.

Bodylab - Kreatin - - 300g
Pris: 149,00  
Læs mere »

100 % rent mikroniseret kreatin monohydrat pulver. Ved anvendelse af kreatin, kan følgende effekter opnås: Forøgelse af muskelmasse, større muskelstyrke, hurtigere restitution og reduktion af muskelømhed.

Læs mere »

Bodylab Kreatin Kapsler 180 kaplser kreatin monohydrat á 500 mg.Er du ofte på farten og har derfor brug for at have kreatin med i tasken? Eller synes du bare, at almindeligt kreatinpulver er for besværligt at håndtere og afmåle? Så har vi nu løsningen. V

Læs mere »

Kreatin med smag af Ice Tea fra Bodylab Bland kreatin med vand og du har en lækker forfriskende sommerlig drik. Kreatin monohydrat har længe været et både anerkendt og meget anvendt kosttilskud pga. kreatinens veldokumenterede præstationsfremmende effekt.

Læs mere »

Varebetegnelse: KosttilskudBodylab Creatine Capsules (180 stk.)Ingredienser:Kreatin monohydrat, fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, siliciumdioxid), kapsel (gelatine, farve (titaniumdioxid))Næringsindhold i B

Læs mere »

Ved indtagelse af kreatin, kan man øge sin muskelmasse og fremme sin præstationevner. Det er meget udbredt blandt top atleter og almindelig mennesker.

Læs mere »

100% rent mikroniseret kreatin monohydrat i kapsler. Perfekt til dig der er på farten, og skal have dit daglig tilskud af kreatin.

Læs mere »

Kreatin i kapsler Kreatin i kapsler fra Bodylab er det samme kreatin som findes i pulverform, her er det bare kommet i kapsler. Synes du det er besværligt med kreatin i pulverform, så er løsningen for dig her. Produktet i kapselform har den samme virkning

Læs mere »

Bodylab Kreatin Tabletter 500mg: Kreatin er et af mest anvendte kosttilskud inden for træningsverdenen. Der er flere grunde til, at kreatin er populært hos mange. Hovedsageligt handler det om den præstationsfremmende effekt, samt kilden til øget muskelmas

Læs mere »

Praktisk doseringsalternativ100% rent mikroniseret kreatin i kapslerLettere at håndtere og have med ´on the go´.

Læs mere »

Bodylab Kreatinpulver er perfekt til dig, der ønsker at øge din præstationsevne under fysisk træning.

Læs mere »

Kreatin pulver Bodylab Kreatin Pulver (300 g) er et kreatin monohydrat kosttilskud til din træning, der bidrager til at øge din præsentation ved kortvarig, høj intensiv træning. Kreatin er et supplement, der ofte anvendes til hård styrketræning eller bod

  • Er kreatin pulver godkendt i Danmark? Ja, alle former for kosttilskud og andre fødevare, er godkendt i Danmark. Det gør det for dig som forbruger lettere, at vide, at kvaliteten på de forskellige produkter i orden. Derfor betyder det heller ikke det store, hvilket produkter du vælger.

 

  • Der er mange som blander rent kreatin med alle mulige andre ting, af forskellige årsager. Nogle mennesker gør det for, at det skal holde i længere tid pga. prisen, men det er ikke noget, som vi kan anbefale. Hvis man har besluttet sig for, at blande noget op i kreatinen, vil vi helt klart anbefale, at gøre det selv, også vil vi anbefale og gøre det med druesukker.

 

  • Alle de store producenter og webshops i Danmark, kan du trygt handle ved. Markedet inden for kosttilskud er så stort, at når man først er inde på det, skal man gøre alt for, at blive der. Det er et hårdt marked, så de forskellige webshops har ikke råd til, at miste kunder pga. af, at de sælger nogle dårlige produkter. Derfor kan du trygt handle ved de forskellige webshops, da du ved, at de sælger kvalitetsprodukter.

 

  • Ifølge den danske lovgivning er det lovpligtigt, at producenterne kan fremvise en uafhængig analyse, af deres produkt. Det er en rigtig god mulighed for dig, hvis du har mistanke om, at det produkt som du har købt, ikke lever op til de krav, som du har til produktet.
    Det er også en god ide, at få det tjekke hos leverandøren, hvis du har en mistanke om, at at det kreatin pulver, som du har købt indeholder prohormon, som kan fælde dig i en dopingkontrol

Det skal dog siges, at kreatin pulver på ingen måde, er doping, men blot et tilskud til din kost.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *