MAM Sutter – Natur sutter af bedste kvalitet

Alle forældre ønsker det bedste for deres barn, og derfor bruger de derfor også gerne lidt ekstra tid på, at finde de helt rigtige sutter til ens barn – Blandt andet MAM sutter er de seneste par år blevet utrolig populære blandt forældre pga. formen på den, som passer på langt de fleste babyer.

Udover den fantastiske form som passer de fleste babyer store som små, så er de også i en rigtig god kvalitet. Sutterne er udarbejdet og udviklet i tæt samarbejde med nogle af de bedste fagfolk inden for udvikling af sutter til børn, her i blandt MAM sutter.

 

Indholdsfortegnelse

Hvorfor vælge MAM sutter?

Der er rigtig mange gode grund til, hvorfor du skal vælge sutter fra dette mærke. Det er igennem flere test blevet kåret til at være nogle af de bedste sutter på markedet, som både testes på holdbarhed, sikkerhed samt om der er skadelige ting i form af kemikalier.

En god sut er en natursut, som ikke indeholder nogle kunstigt produceret ting som kan være skadelige.

 

MAM’s silkTeat silikone

Firmaet har brugt rigtig lang tid på, at udvikle deres egen gummi sut, hvilket har skabt deres populære MAM silkTeat silikone gummi sut, som er den blødeste sut på markedet! Ingen anden sut har føles så blød som denne gør!

MAM sutter med navn

Det er muligt og få trykt dit barns navn på sine MAM sutter, hos flere af de forskellige online shops, hvor man kan købe MAM sutter, har de muligheden for at trykke dem med et valgfrit navn på. Dette kan også være en god gave til folk med børn, da der ikke findes noget sødere end en sut med navn!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *