Få streaming i fuld fart

Uanset om du er alene eller har en stor familie, så er det nødvendigt med en god og hurtig internetforbindelse for at kunne følge med i dagens Danmark. I dag foregår alt næsten online, så uanset om det er for at tjekke forældreintra, surfe på Pinterest eller streame film, så er det din internetforbindelse, der afgør, hvor hurtigt intra loader eller hvor mange gange filmen skal buffe.

Hvis du bare er dig, så kan de fleste med et normalt forbrug nøjes med en 10 Mbit opkobling, men er der flere i husstanden, og er der bare 2-3 enheder, der streamer film eller tv på samme tid, så anbefales det, at du som minimum får 30 Mbit. Det er nemlig streaming, der er den største Mbit-sluger. Tommefingerregelen siger, at når der streames film eller tv, så skal der afsættes 6-8 Mbit pr. enhed, hvis du ønsker HD-kvalitet. Hvis du ’bare’ skal være online eller spille spil på nettet, så kan du faktisk nøjes med 2 Mbit pr. enhed.

 

Rund op

Når du skal ud og købe bredbånd, så er det altid en god idé at runde op til nærmeste hele tal for at optimere din streamingoplevelse. For står du bare og mangler et par Mbit, så kan det nemlig komme til at gå ud over hele din streamingoplevelse, da filmen eller tv-programmet vil stoppe og buffe, og du vil blive afbrudt ofte. Ikke lige det man ønsker, når der er sat Gurli Gris på tabletten til ungerne, så du kan sidde uforstyrret i stuen og se VM-finalen i fodbold eller følge rytterne i Tour de France. Så en god og hurtig forbindelse er nødvendig, hvis du vil bevare husfreden og kunne følge med, hvor det sker.

Du skal selvfølgelig heller ikke drukne i Mbit, så afdæk præcis hvad dit behov er, så du kan finde lige netop den hastighed, du har brug for. På den måde ender du heller ikke op med at betale for noget, som du reelt ikke har brug for. Du kan blive klogere på, hvad dit behov er og sammenligne priser på bredbånd ved at læse mere her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *