Få styr på dit dødsbo

Hvad er et dødsbo? Det er nok det første du tænker, eller hvordan får man styr på sit dødsbo og hvad skal man gøre med det? Dette er alle sammen nogle gode spørgsmål, som er meget vigtige for emnet. Læs med videre og få svar på dem.

 

Hvad er et dødsbo?

Et dødsbo er noget en afdød person efterlader sig. Dødsboet består af en persons formue, som kan være i form af ejendele eller penge. Læs mere her https://goodolddays.dk/doedsbo/.

Det er vigtigt at man modtager en skifteretsattest, for ellers har man ikke lov til at råde over dødboets midler. Det er bedemandens opgave at fortælle dødsfaldet til en præst, som derefter sørger for at registrere dødsfaldet, så skifteretten og andre bliver bekendt med dødsfaldet. Til sidst henvender skifteretten sig til boets kontaktperson og får afklaret, hvordan dødsboet skal skiftes.

 

Hvordan får man styr på et dødsbo?

Det er ofte arvinger, familiemedlemmer eller andre som har været nær den afdøde person, som får det der er i dødsboet. Derfor er det selvfølgelig en hård tid for alle og der skal være plads til at sove. På grund af den hårde tid kan det også være svært at tænke ordentligt, for hvad søren skal jeg med dødsboet? Heldigvis er der mange professionelle som står til rådighed og vil med glæde hjælpe en i en hård tid. Good Old Days foretager gratis vurderinger af dødsboer i København eller på Sjælland. De har mere end 40 års erfaring og vil komme med en objektiv holdning. Derfor kan man roligt stole på dem. De vil også komme med ideer til hvad man kan gøre med tingene. De er endda interesserede i nogle antikviteter og andet, hvis arvingerne ikke selv vil have dem. Derudover vil de også hjælp med at sælge tingene til en god pris.

 

 

You may also like...