Flotte vitrineskabe til boligen

Boligindretningen kan af og til være udfordrende at håndtere på en nem, praktisk og på samme tid nydelig måde. Et stilfærdigt hjem kommer ikke af sig selv, og ønsker man at gøre det praktisk at opbevare sine værdigenstande, kan det godt ende med at blive et kedsommeligt projekt.

Boligblade- og blogs har mange bud på, hvordan dette problem kan løses, men er man ikke den helt store læser, eller har man ikke tiden til at holde trit med tidens trends, kan dette blive uoverskueligt.

vitrineskab

Kalkmalede, romantiske møbler bevæger sig desto mere ind i danske hjem med et møde mellem dem moderne og antikke stilgenre. Vitrineskabet, som har fået sit navn fra det franske ord for glas, vitre, er især et møblement der, med dets historiske rod i 1800-tallets salonkultur og overklasseliv, prydede hjemmene med en elegant og klassisk fremtoning. Mange danskere bruger vitrineskabe på tilsvarende måde i dag – ikke blot til at opbevare, men også til at fremvise deres kostbarheder. Et vitrineskab kan derudover have flere funktioner i et moderne hjem, hvor kun fantasien sætter grænsen.

Vitrineskabe for enhver smag

Det er rart at kunne forme sit hjem, så det bærer et personligt præg. Det er også gældende for møblementet, der kan indrettes efter den farve og facon, man måtte foretrække. Vælger man at indrette hjemmet med et vitrineskab, kan det være, at man overvejer, om hjemmet skal fyldes med denne stilarts dertilhørende traditionelle facon med blomsterudskæringer og snurrige former, der er kendetegnende for barokkens tid. Hvis det derimod ikke er den fortrukne stilart, er det heldigvis ikke den eneste mulighed, der er at finde. Vitrineskabene findes også i en mere moderne fortolkning med nordiske, rene linjer samt i et industrielt, råt look. De findes desuden i mange størrelser og varianter både med og uden glaslåger.

Find et vitrineskab online

Er man i færd med at indrette boligen, kan man med fordel vælge at møblere med et vitrineskab, der gør det nemt at få den elegante fremtoning i hjemmet, man ønsker, samt en praktisk løsning til f.eks. at opbevare Royal Copenhagen samlingen, de kostelige vinglas til store begivenheder, eller andre værdifulde genstande. Vitrineskabene kan findes hos online forhandlere, hvor der er et bredt udvalg af de fransk-inspirerede skabe. Se mere her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *