Pift din bolig op med flet

Trænger dit hjem til lidt forandring? Den skandinaviske stil, som flere og flere i større eller mindre grad, lader sig inspirere af, når det kommer til indretning, er enkel og minimalistisk – næsten på grænsen til et klinisk look. En måde at bryde med det på kan være ved hjælp af fletkurve.

Hvordan bruger jeg fletkurve til boligindretning?

Da flet er et varmt naturmateriale, vil det bløde det minimalistiske, skandinaviske udtryk op og være med til at skabe en mere afdæmpet og behagelig atmosfære. Beslutter du dig for at anskaffe dig en fletkurv, så har du mange muligheder, da fletkurven er en alsidig genstand. Fletkurve er f.eks. gode til opbevaring af handsker, halstørklæder, cykellygter eller andet, der ikke pynter i entreen. Med en fletkurv kan du holde stilen i dit hjem og gemme rodet hurtigt væk – og samtidig ved du, at dine ting er i fletkurven og er derfor nemme at finde igen. Bor I mange i husstanden, kan du med fordel investere i flere fletkurve og placere dem under en bænk. Så er der både et sted at opbevare jeres ting, og samtidig er der noget at sidde på, når f.eks. børnene skal have overtøj på og af. En anden måde at bruge sin fletkurv på er at sætte planter i den, gerne grønne planter med store blade, da de ser smukke ud i kurve. På denne måde kan kurven erstatte den klassiske krukke eller urtepotteskjuler. De større fletkurve er også gode til at opbevare tæpper i både stue og udestue, hvis du har sådan en. Dermed får tæpperne altid en rolle i boligindretningen, hvad enten de er aktivt i brug eller ej, og de kan sammen med fletkurve, være med til at bløde rummets stil op og gøre det hyggeligt. Fletkurve har forskellige designs og farver, så der er noget for enhver smag, og som passer ind i ethvert hjem.

Hvad koster en fletkurv?

Fletkurve fås i forskellige størrelser og modeller, og prisen varierer herefter. De større fletkurve kan fås for under 400 kr., så det er ikke nødvendigvis dyrt at pifte sit hjem op.

Bestil fletkurv her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *