Få boligen til at se ud som ny

Man kan faktisk gøre mindre indgreb på huset, som kan få det til at se nyt ud. Så står du og skal købe hus og har forelsket dig i det, men synes det halter lidt i forhold til slidte dele. Da kan du få inspiration til, hvordan du får huset til at se nyt ud her. Så kan du alligevel få dit drømmehus.

Indholdsfortegnelse

Skift din hoveddør

Er din hoveddør helt slidt ned, og gør den din gang mørk? Og måske passer den ikke til din stil, så kan du skifte den. Med en ny hoveddør, som er der, hvor du byder folk velkommen til dit ydmyge hjem, kan du få huset til at stråle. Se her. Hvis der er plads nok i budgettet, kan du også få skiftet dine vinduer. Med en udskiftning af disse, vil huset komme til at se spritnyt ud. Desuden vil en ny dør og vinduer være med til at isolere huset bedre, som kan medvirke til en reduceret varmeregning. Det er en ekstra, betydelig bonus.

Få nye greb i boligen

Måske er dine greb i køkken, bad og på skabe generelt meget slidte. I stedet for at skifte hele skabe ud, så kan du med fordel nøjes med at få nye greb. Du kan også skifte dørhåndtag. Få dem eventuelt i ens materiale, så der bliver en rød tråd i huset. Du kan blandt andet få greb i:

  • Metal
  • Messing
  • Træ
  • Marmor

Med dette trick vil skabe og døre nærmest se helt nye og moderne ud. Du kan også male dine skabe, som kan gøres billigt og få dem til at virke nye.

Køb eller udskift enkelte møbler eller tekstiler

Du behøver ikke at udskifte hele din stue, for at den skal se ny ud – og det vil også gå hen og blive en dyr fornøjelse – men du kan nøjes med at købe nye puder eller et nyt tæppe til sofaen. Det vil give noget nyt liv og skabe et godt helhedsindtryk. Du kan også købe en ny, lille puf eller et billede. Måske trænger nogle af dine træmøbler til olie eller andet, som også kan pifte dem op. Husk det er de små ting, der gør forskellen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *