Vælg det rigtige køleskab

Køleskabet er en fast bestanddel i langt de fleste danske køkkener. Det er ikke så mærkeligt, for man kommer bare ikke særligt langt med madlavningen, hvis der ikke er mulighed for at opbevare ingredienserne køligt. Men det er dog ikke helt ligegyldigt, hvilket køleskab man vælger. Der skal både være plads til grøntsager, pålæg og drikkevarer, og det kan også være en fordel at have fryseskuffer. Derfor skal man tænke sig godt om inden man køber køleskab og helst kigge på flere modeller, så man kan tage sit valg på et oplyst grundlag.

 

Køleskab fra Bosch

Hvis man gerne vil have køleskabe i god kvalitet, så kan et godt forslag være et køleskab fra Bosch. Det er et gammelt firma, der startede i 1886 og i dag har udviklet sig til en koncern med butikker over hele verden. Deres sortiment tæller alt fra hvidevarer til softwareløsninger. Samtidig har firmaet tænkt bæredygtighed ind i deres værdipolitik, så man kan handle ind til køkkenet med god samvittighed. Bosch forhandles flere steder, blandt andet hos Skousen, og et køleskab derfra er garant for god kvalitet.

 

Sådan gør du dit køleskab rent

Det er klart, at man også skal passe godt på sit køleskab, når man har fået det på plads i køkkenet. Både for hygiejnen og udseendets skyld er det nødvendigt at gøre det rent jævnligt, så der ikke samler sig for meget skidt i krogene. Det behøver heldigvis ikke være besværligt at gøre køleskabet rent, for med rengøringsmiddel og klud kan man komme langt. Du skal naturligvis starte med at tømme køleskabet helt for mad og derefter tage skufferne ud, så der bliver plads til, at du kan gå i gang. Hvis du har svært ved at komme til med kluden alle steder, kan du også bruge en opvaske- eller tandbørste til at komme helt ud i krogene.

You may also like...